Simona Ionescu / Redactor Șef

Nadia Comăneci le-a surprins pe românce cu un mesaj inedit. Dar există o explicație

Nadia Comăneci le-a surprins pe românce cu un mesaj inedit. Dar există o explicație
Nadia Comăneci reușește să șochezi la fiecare apariție. Cea mai bună gimnastă a lumii le-a făcut ziua frumoasă fanilor.

În SUA şi în alte ţări din lume, în al doilea weekend din luna mai se sărbătoreşte Ziua Mamei. Când Nadia Comăneci a apărut pe rețelele sociale urând mamelor „La mulți ani!”, româncele s-au întrebat de ce face asta acum, când noi sărbătorim ziua mamei pe 8 martie.

Nadia Comăneci a transmis un mesaj inedit de week-end-ul mamei

„Zi fericită tuturor mamelor din lume. Găsiţi puţin timp să faceţi ceva special astăzi şi în fiecare zi”, a spus Nadia, într-un mesaj în care apare într-o sală de gimnastică, pe bârnă. Cuvintele sale au venit pentru toate mamele din lume, cu ocazia week-end-ului mamei, sărbătoare care se celebrează în multe țări din lume, dar și în SUA.

Își întreține tenul cu produse românești

La 60 de ani, Nadia Comăneci le dă clasă multor tinere. Fosta sportivă arată extraordinar și a recunoscut cu ceva timp în urmă că-și întreține tenul doar cu produse românești, deși și-ar permite cele mai sofisticate tratamente. „Am primit aceste produse cosmetice din Romania, realizate de Dr. Elena Martin. Eye Treatment, Polish Face & Neck si Glow Touch.

Sunt minunate. Performanță și echilibru. Mă bucur că le-am descoperit, înțeleg că sunt relativ noi și pe piața din România. Oriunde mă aflu în lume…I love them”, a spus gimnasta.

Nu și-a făcut nici o operație estetică

Cu ceva timp în urmă, Nadia a declarat că nu a apelat la nici un fel de operație estetică, fiind complet naturală. Pe de altă parte însă, doctori esteticieni celebri din SUA au mărturisit că are silicoane. “În imagini se poate observa ca Nadia Comaneci are riduri și pe față, și pe gât, lucru normal pentru vârsta ei.

Probabil își face un botox ocazional, își mai injectează un pic de acid hialuronic, plus mai folosește și creme și, iată, arată cât de cât ok. E loc însă și de mai bine. Dacă îmi amintesc bine, ea a spus, la un moment dat, că pe la 40 de ani și ceva și-a făcut o operație, un lifting”, a explicat medicul Victor Schwartz pentru Wowbiz, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre