Simona Ionescu / Redactor Șef

Nelu Cortea îi dă lovitura finală fostei lui Bordea. Cu asta a ucis toată povestea Liviei despre căsnicia eșuată

Nelu Cortea îi dă lovitura finală fostei lui Bordea. Cu asta a ucis toată povestea Liviei despre căsnicia eșuată
Scandalul iscat după dezvăluirile Liviei Eftimie de pe contul de socializare a ajuns la un nou episod. Nelu Cortea povestește ce făcea fosta soție a lui Bordea când era angajată la club.

Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea a luat-o din nou la scuturat pe Livia Eftimie. Acesta susține că aceasta primea la club un salariu mai mare decât ar fi meritat.

După ce a văzut mesajul nașei fostului cuplu, Nelu Cortea a luat foc. Comediantul, prieten al lui Bordea, susține că nașa fostului cuplu, care se află în Canada, habar nu are despre ce s-a întâmplat. Mai mult, acesta a precizat că Livia primea un salariu mai mare decât ar fi meritat, doar pentru că era soția lui Bordea.

„Ea era angajată la club, oricum, cu un salariu mai mare decât pregătirea pe care o avea”

 „Nu poți să vorbești despre chestii de la club dacă n-ai fost acolo. Adică poate că ea știe ce i-a spus, dar, nu, nu! Ce treabă are din Canada? Înțeleg că încearcă să își apere prietena, dar, adevărul, adică poți să întrebi pe oricine a fost la club, acolo. Păi noi eram comedianți, noi făceam stand-up, ea era angajată la club, oricum, cu un salariu mai mare decât pregătirea pe care o avea.

„Mi se pare stupid să vorbești, să te plângi că ai muncit pentru un job pentru care ai fost plătit”

Pentru că era soția lui Bordea și n-a avut nimeni o problemă cu asta… Dar ea a fost plătită să lucreze la club, adică să zici că ai muncit pentru că ai fost plătit e aberant. Nu înțeleg. Mi se pare stupid să vorbești, să te plângi că ai muncit pentru un job pentru care ai fost plătit. Era un business de familie acolo”, a declarat Nelu Cortea pentru Fanatik.

„Încearcă un pic de scandal ca să îi crească instagramul”

Nelu Cortea spune că Livia a ieșit acum cu declarațiile pentru că Spike n-ar mai vinde…

Nelu Cortea spune că știe foarte multe, dar nu va spune tot, pentru că „nu vreau să îi fac rău”. În opinia lui, motivul pentru care Livia a ieșit să-și spună abia acum punctul de vedere este și pentru că iubitul brunetei, Spike, nu prea mai vinde.

”Am impresia că artistul ei, care e și iubitul ei, nu prea mai vinde din cauza scandalului pe care l-a pornit ea și atunci încearcă și ea un pic de scandal ca să îi crească Instagramul, cel mai probabil, ceea ce s-a și întâmplat, că așa se face, aparent.

„Suntem foarte mulți care știm, de fapt, ce-i acolo”

Eu nu am vrut să zic nimic, n-am vrut să mă bag, pentru că tot timpul ăsta… Deși și știu mult mai mult decât e cazul. Crede-mă, n-o să le zic, pentru că nu vreau să îi fac rău. Dar aș putea. După un an jumate, să te apuci să răscolești rahatul și să arunci cu minciuni, sincer… într-un om care te-a lăsat în pace și a zis ca fiecare să își vadă de viață și care suferă în continuare mi se pare cel puțin urât, cel puțin urât! Crede-mă, suntem foarte mulți care știm, de fapt, ce-i acolo, și de aia a reacționat și Bucălae și soția lui Bucălae, care, na, sunt finii lor”, susține comediantul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre