Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepotul regelui Spaniei, urmărit de ghinion. Poliția l-a luat la ochi, pentru o posibilă implicare într-un scandal monstru

Nepotul regelui Spaniei, urmărit de ghinion. Poliția l-a luat la ochi, pentru o posibilă implicare într-un scandal monstru
Felipe Juan Froilán în vârstă de 24 de ani, fiul Infantei Elena a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, a intrat în vizorul poliției. Acesta este anchetat în urma unui scandal care a avut loc într-un club de noapte din Madrid, în care se presupune că ar fi fost implicat.

Evenimentul a avut loc pe 25 noiembrie, când oamenii au fost chemați la clubul Vandido, unde s-au răfuit nu mai puțin de 30 de persoane, printre care și nepotul regelui Spaniei.

Un prieten de-al tânărului a fost tăiat cu un cuțit

Toată povestea a început după ce o mașină a fost avariată chiar în fața clubului. Atunci, polițiștii au descoperit pete de sânge, dar și bucăți dintr-o oglindă a a autoturismului. În acest scandal, un prieten al lui Felipe Juan Froilán ar fost tăiat cu un cuțit la unul dintre brațe.

Ce pedeapsă ar putea primi

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, care citează El Confidencial, în cazul în care va fi găsit vinovat de judecători, Felipe Juan Froilán riscă o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an în închisoare. Dat fiind faptul că este la prima condamnare, care ar fi sub doi ani, ar primi, cel mai probabil, o pedeapsă cu suspendare.

Nu e prima dată când nepotul regelui Spaniei e subiect de presă

Din nefericire pentru el, nu este pentru prima dată când nepotul regelui Spaniei e implicat în scandaluri. În iunie, Felipe a fost la clubul de noapte Opium din Marbella, părăsind locul distracției după ce mai mulți clienți au fost răniți în urma unor împușcături.

În acel caz însă, nu a existat nici o dovadă care să-l incrimineze. De asemenea, în aprilie, sursele spun că acesta ar fi fost lovit în față cu pumnul de un individ. Motivul? Felipe nu ar fi vrut nici în ruptul capului să aștepte liniștit, la coada formată la toaleta unui club de noapte din Madrid.

Accident de circulație în 2012

În anul 2012, nepotul regelui Spaniei ar fi descărcat accidental pistolul în propriul picior, când se afla într-o fermă deținută de familia tatălui său. Și tot în același an, Felipe alături de sora sa, Victoria Federica, au fost implicați și într-un accident de circulație care a avut loc în cartierul Salamanca din Madrid, la volan fiind aceasta.

Potrivit informațiilor oferite de El Confidencial, automobilul s-ar fi lovit de mai multe mașini parcate în stradă. Chiar dacă ambii nepoți ai regelui Spaniei au fost identificați de poliție, nu s-a dorit ca nimeni să afle de acest incident.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre