Simona Ionescu / Redactor Șef

Nervoasă rău, Theo Rose și-a ieșit din minți: „Am vrut să-i dau un pumn! M-a făcut proastă!”

Nervoasă rău, Theo Rose și-a ieșit din minți: „Am vrut să-i dau un pumn! M-a făcut proastă!”
Îndrăgita artistă Theo Rose și-a ieșit din minți marți seară, după ce un spălător de mașini a tratat-o urât. Cântăreața s-a simțit jignită de atitudinea bărbatului, despre care spune că „mi-a spălat mașina cu nervi” și a răbufit pe InstaStory.

„Știți când dai de un om din ăla de-ți strică toată ziua?” a început Theo Rose să povestească pățania ei de marți seară. Artista a intrat cu mașina la o spălătorie, iar anagajatul care a întâmpinat-o i-a vorbit în doi peri.

A pus-o să intre cu mașina în spațiul destinat curățării, dar pentru că artista a oprit autoturismul cu 2-3 centimetri mai în spate, acesta a început să dea din cap dezaprobator. „Gen, ce proastă ești!”, a interpretat ea. „Bă, ești nebun la cap? Ia-ți dracului o zi de concediu dacă ai o zi proastă!” a răbufnit Theo Rose, vizibil nervoasă, continuând să spună că „un pumn în umăr, atât voiam să-i dau! Un pumn în umăr!”.

Artista s-a calmat și a revenit pe Instagram cu un mesaj pentru fani: „Auzi și tu ce am zis… Să-i dau un pumn în umăr! Nu sunt sănătoasă la cap!”, a spus ea râzând.

E pentru prima oară când Theo Rose apare în fața fanilor nervoasă și pusă pe scandal. Judecând după reacția de după, pe viitor probabil că nu va mai acționa la cald.

Theo Rose e sub contract cu postul de televiziune Pro TV

Artista trebuie să fie foarte atentă la comportamentul afișat în spațiul public, deoarece ea a devenit prezentatoarea emisiunii  ”SuperStar”.

„O mare provocare! Niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV. Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor. Și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, a spus Theo Rose.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre