Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry nu e superstițioasă. A dat vestea cea mare. Face nuntă în luna mai

Nicole Cherry nu e superstițioasă. A dat vestea cea mare. Face nuntă în luna mai
Luna mai e una cu totul și cu totul specială pentru talentata Nicole Cherry. Va avea parte de cele mai frumoase evenimente din viața sa.

Și-a dorit enorm să aibă un copil fiind tânără și Dumnezeu a fost darnic cu ea. Nicole Cherry are o fetiță minunată, pe care o adoră.

Nicole Cherry nu e superstițioasă. A dat vestea cea mare. Face nuntă în luna mai

Nicole Cherry e în culmea fericirii, dar și pe ultima sută de metri cu două mari petreceri. În luna mai, artista a anunțat că va face botezul fiicei sale, dar și nunta. În aceeași zi. Nașii aleși să o creștineze pe micuța Anastasia sunt prieteni cu artista de mai bine de 14 ani, iar părinții spirituali pentru cununia lor sunt persoane foarte apropiate lui Florin, viitorul soț. Se pare că Nicole nu e deloc superstițioasă privind nunțile în luna mai, despre care se spune că se vor destrăma.

„Va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei”

„Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi, e o listă foarte mare.

Chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei. (…) Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor.

Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi. (…) Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a spus Nicole, potrivit Cancan.

Cum va fi rochia de mireasă

Anul trecut, când era însărcinată, Nicole Cherry a postat pe contul de socializare câteva rochii de mireasă care i-au atras atenția după ce a vizitat un magazin de specialitate. Fanii au fost extrem de încântați, mai ales că rochițele aveau tot ce le trebuie ca o mireasă să arate așa cum scrie la carte: decolteu adânc, formă de sirenă și model cu dantelă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre