Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry va fi cea mai tânără mămică din showbizz

Nicole Cherry va fi cea mai tânără mămică din showbizz
Cea mai emoționantă perioadă din viața unei femei rămâne sarcina. Pentru multe din vedetele României, cele nouă luni vin cu schimbări mari, iar acestea trebuie să facă față multor întrebări indiscrete. Ce face viitoarea mămică Nicole Cherry?

Showbizz-ul românesc este plin cu vedete fericite că au devenit mame. Le ajunge din urmă Nicole Cherry, care a uimit pe toată lumea când a anunțat că e însărcinată.

Nicole Cherry va fi cea mai tânără mămică din showbizz

Cu doar câteva zile în urmă, Nicole Cherry a dat vestea cea mare: e însărcinată. Recent, ea a dezvăluit și sexul bebelușului, mărturisind că va avea o Cireșică. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele.

De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a mărturisit Nicole Cherry, pe contul său de Facebook.

Și în familia Adelei Popescu va intra în curând un băiețel

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, Adela Popescu și Radu Vâlcean trăiesc un moment extraordinar. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară și va aduce pe lume tot un băiat. „Este tot băiat. Reacția soțului a fost cea mai bună în momentul în care a aflat ce o să avem. El a spus că o să avem patru copii. O să mai facem unul, poate iese fetiță.”, a spus, fericită, actrița.

Flavia Mihășan și-a planificat  sarcina

Pe 15 mai 2021 fosta colegă a lui Răzvan și Dani, Flavia Mihășan, l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil. Vedeta a mărturisit că sarcina a fost una planificată, atât ea cât și iubitul dorindu-și cu ardoare doi copii. „Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius, avem frați și suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.”, a declarat Flavia.

Gina Pistol l-a făcut tătic pe Smiley

La 40 de ani, simpatica Gina Pistol este cea mai fericită mămică din Univers, după ce a venit pe lume pe 9 martie 2021 micuța Josephine. Iar Smiley e pur și simplu topit. „Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă.

Uiți tot. (…) Ne-am descurcat. Suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă foarte bine. Incredibil de bine”, a spus Gina Pistol la scurt timp după naștere.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre