Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Scherzinger dansează lângă iubitul ei. Fanii sunt impresionați de forma ei fizică

Nicole Scherzinger dansează lângă iubitul ei. Fanii sunt impresionați de forma ei fizică
Nicole Scherzinger și-a dezvăluit abdomenul impresionant în timp ce dansa în jurul iubitului ei, Thom Evans, în vacanța lor romantică.

Artista în vârstă de 42 de ani a glumit „el nu mă poate duce nicăieri”, în timp ce râdea de ea însăși într-un videoclip Geek’d Out.

Fanii se simt de parcă ar fi fost în călătorie cu ei, în timp ce îi urmăresc postările și videoclipuri superbe de pe rețelele de socializare.

Nicole face unele mișcări în jurul lui Thom, care se uită amuzat în timp ce stă cu mâinile pe șolduri, arătându-și abdomenul bine lucrat.

Nicole Scherzinger are un trup de invidiat

Superba cântăreață și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu imagini inedite în care apare într-un bikini roz. A pozat în fața unui peisaj pitoresc, arătându-și trupul de invidiat, în timpul vacanței de lux din Caraibe.

Nicole a declarat că s-a simțit ca acasă pe insulă, comparând vacanța cu viața din Hawaii, locul în care a crescut. 

Urmăritorii ei au îndrăgit toate filmările postate: „Și corpul tău este literalmente WOW!”, „Superb, atât peisajul, cât și tu. Se pare că te distrezi”. 

Relația lui Nicole Scherzinger cu Thom Evans

Cuplul s-a bucurat de priveliștile din stațiunea de coastă, cu Nicole care împărtășește fotografii ale escapadei lor pe Instagram.

Perechea și-a făcut relația oficială în octombrie 2019, după întâlnirea la The X Factor: Celebritate, unde Nicole a acționat ca jurat. Relația lor a progresat rapid, Thom deja întâlnindu-i pe părinții lui Nicole.

Cum a ajuns să trăiască Yoko Ono, văduva lui John Lennon. Imagini rare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre