Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicoleta Nucă a dat ultimele detalii despre nuntă. Va fi una atipică

Nicoleta Nucă a dat ultimele detalii despre nuntă. Va fi una atipică
Talentata cântăreață Nicoleta Nucă și iubitul ei, toboșarul Alex Ursache vor trece relația la alt nivel. Când va fi fericitul eveniment.

Chiar dacă nu au stabilit cu exactitate când urmează să aibă loc nunta, cei doi știu unde va avea loc. Decizia nu va fi schimbată.

Nicoleta Nucă a dat ultimele detalii despre nuntă. Va fi una atipică

E bătut în cuie: Nicoleta Nucă și Alex Ursache se vor căsători în Italia, fie pe insula Capri, fie în nordul Italiei, undeva la Lago di Como. Deocamdată nu au ales data, însă Nicoleta a povestit pentru Wowbiz că vrea o nuntă în care alături de ea să fie doar un număr mic de invitați, cel mult 15 persoane.

Cât privește nașii, nu știu dacă vor avea sau nu părinți spirituali, întrucât creștinii baptiști nu îi consideră obligatorii la ceremonia religioasă. Artista spune că a ales această țară pentru că i se pare extrem de frumoasă, în plus a și locuit acolo.

„Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni”

„Pentru că este foarte frumos! Eu am locuit în Italia și îmi place foarte mult țara. Pur și simplu este o țară foarte frumoasă și asta ne-am dorit. Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât.

Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența. Cred că ne rezumăm la 15 oameni, la modul acela va fi”, a declarat Nicoleta Nucă.

Cum și-a cunoscut jumătatea

Într-un interviu pentru Viva, artista a povestit că și-a cunoscut jumătatea la aniversarea unei prietene și s-a îndrăgostit nebunește. Cântăreața a dezvăluit că Alex este bărbatul alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții, pentru că a fost singurul care i-a fost alături, indiferent de situație: „Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unei colege de breaslă, era prietenă comună, și suntem împreună de patru ani.

Cred că mi-am dat seama că el este bărbatul cu care doresc să îmi petrec viața, pentru că am crescut împreună foarte frumos în acești ani, ne-am maturizat, am trecut prin multe situații, în special negative. În astfel de contexte, mai puțin fericite, îți dai seama dacă bărbatul de lângă tine este persoana potrivită. A fost alături de mine tot timpul, am găsit împreună cele mai bune soluții și am rezolvat orice provocare apărută. Până și pandemia a fost o mare provocare.”, a povestit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre