Simona Ionescu / Redactor Șef

Nikita, călcată în picioare și jefuită în Centrul Vechi. „M-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos”

Nikita, călcată în picioare și jefuită în Centrul Vechi. „M-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos”
După ce ani buni a trăit în Spania, de câteva luni Nikita s-a reîntors în România și a dat de necaz. Blonda a trăit momente îngrozitoare în Centrul Vechi, unde a fost călcată în picioare și jefuită.

Nikita a trăit șocul alături de un bun prieten alături de care se plimba în Centrul Vechi, când s-a trezit pusă la pământ cu pumni și picioare. Bătut măr a fost și prietenul vedetei. Nikita a rămas fără telefonul mobil, iar bărbatul fără bani.

Nikita, călcată în picioare. „Pe tovarășul meu l-au umplut de sânge”

Nikita susține că totul a început când au vrut să meargă spre mașină, iar un grup de băieți le-au tăiat calea. „Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea.

Nikita, călcată în picioare în Centrul Vechi. Sursă foto: wowbiz

Mi-au zis că ”Băi, Nikito, tu ești” și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”, a mărturisit Nikita pentru spynews.ro.

Și Nikita și bărbatul au ajuns la spital

Pentru că loviturile au fost puternice și Nikita și amicul său au ajuns la spital, unde au avut nevoie de ajutorul medicilor. Vedeta susține că va merge la INML să-și scoată certificat medico-legal. Ea a mărturisit că nu a avut nici o discuție cu nimeni, a fost atacată din senin și crede că băieții care au bătut-o e posibil să facă parte dintr-un grup infracțional care jefuiește bucureștenii.

„Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional (…) Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, au fost declarațiile acesteia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre