Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi informații despre Nicu Covaci. Ce se întâmplă acum cu liderul formației Phoenix

Noi informații despre Nicu Covaci. Ce se întâmplă acum cu liderul formației Phoenix
Fanii lui Nicu Covaci s-au rugat permanent pentru sănătatea artistului, care a suferit o intervenție chirurgicală. Au apărut informații noi.

În luna martie, Nicu Covaci a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Județean din Timișoara. Artistul a fost externat. Au apărut informații noi despre starea lui de sănătate.

Artistul lua 20 de pastile pe zi

Nicu Covaci a ieșit din spital după operația suferită la Spitalul Județean de la Timișoara care a durat șase ore. Artistul a suferit intervenția chirurgicală pe creier în luna martie, când i-a fost extirpată o tumoră.

Cântărețul a mărturisit că a început să se simtă rău încă de la începutul anului și s-a gândit că ar putea avea probleme pe creier, pentru că tot timpul se simțea ca și cum ar fi băut și începuse să-i amorțească fața. Artistul a fost la diverși medici, lua în jur de 20 de pastile pe zi și la un moment dat a decis să-și facă un RMN. Diagnosticul medicilor a fost de „proces expansiv intracranian”.

„Acum el este în proces de recuperare, nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare”

Nicu Covaci a ieșit din spital

„Având în vedere că dl. Covaci a trecut printr-o operație delicată, s-a tot spus în presă că a fost o chestiune de urgență și că a trebuit operat de urgență și că a fost cumva pe grabă, în primul rând vreau să vă spun că nu a fost deloc așa. Au fost făcute studii, au fost făcute analize peste analize și nu s-a luat absolut nicio decizie pripită sau necontrolată în prealabil.

Acum el este în proces de recuperare, nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare. Numai că fiind un caracter și un fizic puternic, Nicu face pași repezi așa că procesul de recuperare continuă, dar nu foarte mult va dura până când va fi înapoi pe scenă”, a spus Costin Adam la Radio Reșița.

Fanii au fost cu sufletul alături de el și așteaptă cu nerăbdare ca sănătatea să-i permită și să urce din nou pe scenă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre