Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi tensiuni între prințul Harry și Meghan Markle. Totul e legat de sărbătorile de Crăciun

Noi tensiuni între prințul Harry și Meghan Markle. Totul e legat de sărbătorile de Crăciun
Potrivit surselor, prințul Harry suferă că de atâția ani nu a stat de sărbătorile de iarnă acasă și se pare că-și dorește cu ardoare să petreacă perioada festivă alături de tatăl său, regele Charles, și de fratele său, prințul William.

Această informație a ieșit la iveală în ciuda deciziei prințului Harry de a demisiona din funcțiile sale de senior working royal, rol din care a lipsit în timpul precedentelor sărbători de Crăciun.

Speculațiile actuale se învârt în jurul interesului deosebit al prințului Harry de a se reîntâlni și de a sărbători această sărbătoare cu familia sa din Marea Britanie. Cu toate acestea, ar putea exista o anumită rezistență din partea soției sale, Meghan Markle, ceea ce ar putea provoca o ruptură între cuplul regal care locuiește acum în California.

Tensiuni de sărbători în creștere pentru familia regală

Louella Alderson, un renumit analist de relații, a intervenit în această chestiune, oferind opinia sa de expert pentru Daily Mirror. „Având în vedere istoria lor recentă, este complet plauzibil să existe o tensiune subiacentă între Harry și Meghan în ceea ce privește planurile lor de vacanță. Ei au sărbătorit ultimele trei Crăciunuri departe de Marea Britanie iar Harry ar putea simți un val de nostalgie, ceea ce ar putea determina dorința de a se întoarce la rădăcini pentru sărbătorile de iarnă”, a declarat aceasta.

Membrii familiei regale în Ajunul Crăciunului. Sursă foto: instagram

Harry caută o proprietate în Marea Britanie

Pe de altă parte, circulă zvonuri că prințul Harry ar căuta o proprietate în Marea Britanie, dorind să viziteze cât mai des țara sa natală. Cu toate acestea, această decizie pare să întâmpine rezistență din partea lui Meghan, care se pare că nu vede necesitatea ca cuplul să mențină o reședință în afara Statelor Unite.

Un alt expert regal și istoric apreciat, dr. Tessa Dunlop și-a exprimat îngrijorarea cu privire la capacitatea regelui Charles de a petrece timp de calitate cu nepoții săi, prințul Archie și prințesa Lilibet, în acest sezon de Crăciun. Această incertitudine adaugă un alt nivel la dinamica complexă care se desfășoară în cadrul familiei regale, atrăgând atenția semnificativă a publicului și a presei.

Pe măsură ce aceste povești continuă să se desfășoare, lumea urmărește, nerăbdătoare, să vadă cum aceste potențiale reuniuni și decizii familiale ar putea da peste cap sărbătorile de Crăciun din familia regală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre