Simona Ionescu / Redactor Șef

Nora lui Donald Trump, Lara Trump, victima dușmanilor din politică. Giganții media sunt porniți să o elimine

Nora lui Donald Trump, Lara Trump, victima dușmanilor din politică. Giganții media sunt porniți să o elimine
Lara Trump, soția fiului fostului președinte al SUA, Donald Trump, e cu nervii în pioneze. Nora lui Trump acuză Apple Music și Spotify de „interzicerea din umbră” a noului ei cântec country.

Lara Trump, nora lui Donald Trump, susține că firma de panouri publicitare din Times Square a refuzat să îi folosească numele de familie în reclama plătită pentru coverul lui Tom Petty.

Lara Trump, nora lui Donald Trump, în vârstă de 40 de ani, a lansat vineri un cover al hitului din 1989 al lui Tom Petty, „I Won’t Back Down”. Ea a afirmat că serviciile de streaming precum Apple Music și Spotify au „îngropat-o foarte mult” și au făcut-o aproape imposibil de găsit din cauza istoriei familiei sale.

„Din păcate, este de așteptat cu numele nostru de familie. Mi-aș dori să fiu surprinsă, dar nu sunt”, a declarat ea în exclusivitate pentru DailyMail.com. Fosta producătoare TV a explicat că, la scurt timp după ce piesa a apărut la miezul nopții, a primit o mulțime de mesaje de la persoane care i-au spus că nu reușesc să o găsească pe internet.

„Numele Trump este o problemă”

„Nu am contactat Apple pentru că las asta pe seama producătorului meu muzical, dar este evident pentru toată lumea ce se întâmplă. Cântecul meu nici măcar nu apare ca opțiune pentru unii oameni”, a pus nora lui Trump. Potrivit surselor, atunci când cineva caută „I Won’t Back Down” pe Apple Music, interpretarea cântecului Larei nu apare în rezultate. Iar când se dă click pe numele Larei, melodia apare doar sub alte opt piese.

De asemenea, Lara a susținut că a plătit un panou publicitar în Time Square din New York pentru a promova noua melodie prin intermediul unei companii media numită Clear Channel. Lara susține că agenția i-a spus că nu au vrut să o difuzeze cu numele ei complet, deoarece „numele Trump este o problemă”. Lucru pe care Lara l-a criticat ca fiind „discriminatoriu” și „insultător”. „Am semnat contractele în urmă cu o săptămână, am plătit pentru el.

Lara Trump e foc și pară… Sursă foto: Instagram

„Nu. Acesta este numele meu”

Dar cu două ore înainte ca panoul publicitar să fie afișat, producătorul meu primește un e-mail de la Clear Channel care spune: „Nu, nu, nu. Numele Trump este o problemă pentru noi. Vor să difuzeze panoul publicitar fără numele Trump și doar cu Lara pe el. Am spus: Nu. Acesta este numele meu”, a spus nora lui Trump.

Producătorul muzical al Larei a furnizat capturi de ecran ale unui schimb de e-mail între echipa ei și un reprezentant al agenției de marketing care a aranjat panoul publicitar a scris: „Hei, deci numele Trump de pe panoul publicitar este o problemă. Este în regulă așa, fără numele Trump?”.

Lara a spus că „nu încearcă să fie o cântăreață profesionistă”

„Aceeași companie de panouri publicitare a fost fericită să găzduiască publicitate Black Lives Matter, publicitate Planned Parenthood și publicitate a Sindicatului Profesorilor… Dar coperta cântecului meu este cumva problematică. Dezgustător”, a declarat Lara pentru Daily Mail.

Nora lui Donald Trump, care a lucrat anterior ca și coordonator și producător de reportaje pentru Inside Edition din 2012 până în 2016 și a obținut pentru scurt timp un post de colaborator pentru Fox News din 2021 până în 2022, a anunțat că va lansa un cover al cântecului prin intermediul Instagram-ului său la începutul acestei luni.

„Am făcut un lucru nebunesc astăzi. O puteți asculta pe 29 septembrie”, a spus aceasta. Soția fiului lui Trump a mărturisit, de asemenea, că „nu încearcă să fie o cântăreață profesionistă”, ci că vrea doar să împărtășească „dragostea ei pentru muzică”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre