Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu se mai termină nenorocirile în viața lui Alec Baldwin. Actorul e îngenuncheat de durere

Nu se mai termină nenorocirile în viața lui Alec Baldwin. Actorul e îngenuncheat de durere
Alec Baldwin și frații săi actori împărtășesc o veste tristă. Celebrul actor, care, de anul trecut se confruntă cu probleme grave, în justiție, după ce a ucis-o, în timpul filmărilor, pe directoarea de imagine a peliculei „Rust”, trece printr-o altă dramă teribilă.

Rust este un western cu buget redus produs, printre alții, de actorul Alec Baldwin care și-a dat și rolul principal. În timpul filmărilor, anul trecut, acesta a ucis-o pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins, după ce a primit, pentru o scenă, un pistol care avea glonț adevărat pe țeavă. În timp ce exersa mânuirea armei, a declanșat-o, glonțul rănind-o mortal pe femeie și rănindu-l și pe regizorul peliculei. După incident, celebrul actor s-a ales cu mai multe plângeri penale și acționări în instanță. Ancheta polițiștilor și procurorului l-au absolvit de vină.

Acum traversează o altă dramă. Carol M. Baldwin, mama actorilor Alec, Daniel, William și Stephen a murit. Anunțul a fost făcut de fiii actori îndoliați. Mama lui Alec Baldwin a murit vineri, însă cauza decesului nu este clară. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân încă din 1991, moment de la care s-a implicat în campanii care au reușit să strângă milioane de dolari pentru cercetarea în domeniul cancerului. Carol M. Baldwin avea 92 de ani.

Mama lui Alec Baldwin și-a crescut singură copiii, după ce a rămas văduvă

Într-un lung omagiu postat pe rețelele de socializare, Alec Baldwin și-a amintit de regretata sa mamă, spunând:  „Mama mea m-a învățat despre a doua acțiune. Și despre al treilea. Și-a petrecut ultimii 25 de ani ca o luptătoare și o campioană a cauzei căreia și-a dedicat viața. Suntem cu toții enorm de mândri de realizările ei”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Carol M. Baldwin a fost, de asemenea, mama a două fiice, Elizabeth și Jane. Ea l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Alec Jr., pe când erau studenți la Universitatea Syracuse din New York. Acesta a decedat în anul 1983, după 29 de ani de căsnicie, iar soția sa nu și-a mai refăcut viața.  Mama lui Alec și-a crescut singură toți cei 6 copii, apoi și-a găsit un loc de muncă la o firmă de cercetare de marketing, când ultimul copil a ajuns la vârsta adolescenței. Cu așa o descendență generoasă, ea s-a bucurat și de 25 de nepoți,  între care se numără inclusiv Hailey Bieber, și 14 strănepoți.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre