Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă secretă, de clan. Fotografiile sunt fabuloase

Nuntă secretă, de clan. Fotografiile sunt fabuloase
Nu-s interlopi, ba din contră. Au vrut să facă o nuntă discretă, pe malul unui lac, cu cei mai apropiați oameni în jur. Mulți actori, medici și familia. Ca în „Clanul”, cu Tătuțu pus la loc de cinste.

Petrecerea de nuntă a fost dezvăluită de Jojo – actrița Cătălina Grama din serialul Clanul de la ProTv. Ea a postat pe paginile ei de socializare niște fotografii fabuloase cu mirii și invitații lor. Bineînțeles, toată echipa din serial care pe ecran se învârte în jurul lui Tătuțu – George Mihăiță, Tanti Luminița – Carmen Tănase și Comisarul Costoiu – Șerban Pavlov.

Mire a fost Denis Hanganu care s-a căsătorit cu Raluca, iubita lui de câțiva ani, ținută mereu departe de publicul său.

Noul cuplu Denis și Raluca Hanganu au avut o petrecere splendidă

Actorul a spus des în interviuri că vrea să-și țină viața privată departe de media. Probabil și din cauză că soția lui nu provine din mediul artistic. Este medic chirurg la un important spital din București. Într-un interviu mai vechi, actorul a spus câte ceva despre povestea lor de dragoste.

„A fost o întreagă suită de întâmplări ce a condus lucrurile de așa natură încât să ne întâlnim, și cert este că a existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate. Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea”, a declarat Denis Hanganu. De asemenea a mai spus ceva important. „Eu cred în căsătorie”, a spus Denis Hanganu.

Dansul miresei – Denis și Raluca Hanganu

Cum vedea Denis Hanganu viitorul lui și al Ralucăi

Cu mult timp înainte de această nuntă ținută la secret de presă, actorul a vorbit despre ce se va întâmpla în viitor. Nici despre sezonul 3 al serialului Clanul, care se reia luni la Pro Tv, nu știa Denis Hanganu cum știa cum va arăta viitorul lângă iubita lui.

Echipa din serialul Clanul

„Nu, ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea. Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi”, a spus el.

De asemenea, vedeta și-a exprimat părerea despre căsătorie: „Bineînțeles că destinul unui cuplu nu stă într-un act de căsătorie, dar în același timp îl înnobilează, ori aici sunt frumusețea și sensul lucrurilor. Oamenii aveau diferite ceremonii sau ritualuri de „căsătorie, încă din cele mai vechi timpuri, pentru a realiza oficial uniunea dintre cei doi. E o dovadă de identificare în fața lumii, până la urmă.

Sigur că e opțiunea fiecăruia și putem fi cârcotași să spunem că „nimic nu garantează nimic, dar nu despre asta e vorba și, oricum, nu astfel de concepții sau principii au stat la baza unui curs sănătos al lucrurilor. Dacă ar fi așa, probabil pe aceeași logică n-am mai face nici copii, că nu ne garantează nimeni nimic despre ei și evoluția lor. Revin și închei prin a reitera că eu cred în căsătorie”, mărturisea Denis Hanganu.

Și iată că a făcut pasul!

Jojo a fost cea care a făcut fotografiile

Cătălina Grama – Jojo și soțul ei Paul Ipate

Pe pagina ei de Facebook, actrița Cătălina Grama, alias Jojo din „Divertis”, a scris: Sa ne traiasca mirii si Clanul! Casa de piatra Raluca & Denis. Cea mai romantică si frumoasă nuntă!

Să nu uităm că și actrița s-a căsătorit, în urmă cu câteva săptămâni cu partenerul ei Paul Ipate, pe o plajă din Grecia, iar fotografiile pe care ni le-a arătat erau superbe și le-am publicat la vremea respectivă.

Fotografii: Cătălina Grama/Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre