Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă surpriză în showbiz. Cântăreața și-a luat soț politician, deși abia s-au cunoscut

Nuntă surpriză în showbiz. Cântăreața și-a luat soț politician, deși abia s-au cunoscut
Nuntă ca în povești. De un asemenea eveniment a avut parte o tânără cântăreață de muzică populară, care și-a unit destinul cu cel al unui politician.

Nuntă de vis la Focșani, unde Cosmina Adam, o cântăreață iubită de muzică populară a ajuns în fața altarului alături de alesul inimii sale, politicianul Claudiu Matei, președintele TNL Vrancea. Sute de invitați s-au distrat pe cinste până în zori, iar amfitrionul evenimentului a fost nimeni altul decât simpaticul Daniel Buzdugan. De la nuntă n-a lipsit nici Mirela Vaida, colega Cosminei Adam de la emisiunea „Acces direct”, dar și alte vedete din showbiz.

Cosmina a fost cerută în căsătorie de Paște

Chiar dacă aveau doar patru luni de relație, politicianul Claudiu Matei n-a vrut să scape o asemenea partidă, așa că a cerut-o pe Cosmina în căsătorie de Paște, în Ungaria. Cum răspunsul a fost cel așteptat, a fost programată și nunta care a avut loc în acest weekend la Focșani, într-o superbă sală de evenimente.

„Poate cea mai dificilă întrebare, dar și cea mai emoționantă, am ales să o adresez în ziua de Paște pentru că alături de noi știu că a fost mereu Dumnezeu. Te iubesc!”, a mărturisit la acea vreme tânărul politician liberal.

Cosmina a purtat două rochii de mireasă

Cosmina Adam a strălucit la propria-i nuntă și a optat pentru două rochii de mireasă senzaționale. Pentru cununia civilă a fost aleasă varianta clasică, iar la petrecere s-a schimbat într-o rochie superbă, accesorizată cu pietre prețioase. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum negru, iar la butonieră o floare albă.

Cosmina Adam, mai fericită ca niciodată lângă Claudiu Matei, care pare copleșit. Sursă foto: instagram

Chiar dacă se spune că nu e bine să cânți la propria nuntă, Cosmina a lăsat superstiția în urmă și i-a făcut o dedicație de dragoste soțului, care a fost impresionat. Printre artiștii care au făcut show la eveniment s-au numărat Adriana Ochișanu, Ion Paladi și Trupa Zero.

„Ne-am cunoscut pe facebook”

Cu ceva timp în urmă, Cosmina Adam a fost invitata lui Cătălin Măruță, unde a explicat că și-a cunoscut viitorul soț pe Facebook.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, acum patru luni. Eu am văzut că îmi dă inimioara, like-uri, dar nu am luat seama, mai ales că am mulți urmăritori pe pagina oficială. Tot văzând că îmi dă inimioara, am zis că intru pe profilul lui.

Cosmina Adam și alesul inimii sale, politicianul Matei Claudiu

Când am văzut, am zis că îmi place. Apoi tot eu l-am căutat pe Instagram și i-am dat follow. Apoi a pornit toată treaba serioasă. (…) M-a cerut și de soție, da! (…) Noi sărbătorile de Paște am hotărât să le facem în Budapesta, doar noi doi. Și noi de când ne-am cunoscut am vorbit la modul cel mai serios, el are o vârstă, și eu am o vârstă. Are 33 de ani, e numai bun de însurat. Am luat în considerare și lucrul ăsta, de nuntă, de copii”, s-a destăinuit tânăra cântăreață despre cum a început povestea ei de dragoste cu liberalul Claudiu Matei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre