Simona Ionescu / Redactor Șef

O cântăreață celebră se pregătește de nuntă. Iată de ce și-a ales rochie de mireasă verde

O cântăreață celebră se pregătește de nuntă. Iată de ce și-a ales rochie de mireasă verde
A trecut prin momente grele, dar iată că astrele s-au aliniat, iar o cântăreață celebră din România se pregătește pentru un moment mult așteptat: nunta. A fost aleasă și rochia de mireasă.

Dana Marijuana, o cântăreață iubită de români va face pasul cel mare și va ajunge în fața altarului cu iubitul său. Nu vrea rochie de mireasă albă, ci verde, pentru că are o însemnătate.

La 44 de ani, Dana Marijuana, alias Dana Coteanu, a găsit în sfârșit, fericirea în brațele iubitului său, Valentin. Cei doi se iubesc de doi ani iar anul acesta sunt deciși să devină soț și soție cu acte în regulă și să devină o familie adevărată. Chiar dacă bărbatul locuiește în București, pentru că muncește, iar Dana s-a mutat la mare, iubirea e parcă mai puternică și e convinsă că el e bărbatul pe care l-a așteptat întreaga viață.

„Vrem să ne căsătorim dacă se aliniază astrele”

Dana Marijuana a mărturisit că anul acesta, în vară, „vrem să ne căsătorim dacă se aliniază astrele”. „Nunta o să fie, clar, în București, nu la Constanța, pentru că acolo avem toți prietenii comuni.

Dana Marijuana se pregătește de nuntă cu iubitul

Aici, la mare, nu avem”, a spus artista pentru Click. Artista s-a decis și asupra rochiei de mireasă și spune că aceasta va fi de culoare verde „pentru că înseamnă viață și renaștere”.

Fostul iubit al Danei Marijuana a murit într-un accident stupid

Anul trecut, Dana Marijuana spunea că, deși a închis magazinul din Centrul Vechi, vrea să facă din nou bijuterii, „să mă fac creatoare de bijuterii”. Înainte să-l cunoască pe Valentin, Dana a trecut printr-un șoc după ce și-a pierdut iubitul într-un accident stupid. Daniel Burlacu era sportiv, a căzut de pe scări, s-a lovit de cap și de aici a venit nenorocirea.

Totul s-a petrecut când bărbatul o ajuta pe cântăreață cu marfa pentru aprovizionare, nu a fost atent și s-a dezechilibrat. Dana Marijuana a suferit enorm și o perioadă nu s-a gândit că va mai exista un bărbat în viața ei. Dar lucrurile s-au liniștit și acum așteaptă să fie dusă în fața altarului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre