Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră starletă poartă pe umeri traumele copilăriei. A vrut să ajungă arhitect și a ajuns dansatoare pentru maneliști

O celebră starletă poartă pe umeri traumele copilăriei. A vrut să ajungă arhitect și a ajuns dansatoare pentru maneliști
Fosta iubită a lui Fulgy, Bia Khalifa e fericită că a reușit în viață. Dar până să ajungă în acest punct, a avut multe de îndurat.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, starleta a povestit ce copilărie grea și traumatizantă a avut, dar și câte a pătimit cât timp a dansat pentru cei mai celebri maneliști ai României.

La prima vedere, cine o cunoaște pe Bia Khalifa, vedeta Only Fans și fosta iubită a lui Fulgy de la Clejani, ar spune că e o tipă fițoasă, lipsită de empatie. Lucrurile se pare că nu stau chiar așa, iar ea a dovedit-o recent, când și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre dramele copilăriei și adolescenței.

A avut un mare vis: să devină arhitectă

Tânăra a povestit că după ce părinții s-au despărțit, ea și fratele au fost luați de tată, care s-a transformat într-un abuzator. Copiii au trăit momentele greu de spus în cuvinte pe care Bia, deși adultă, nu le poate uita. Pe de altă parte, blonda spune că a avut un  mare vis, să devină arhitectă, pentru că are un talent extraordinar la desen.

Din păcate, violențele din partea tatălui au împins-o să plece de acasă și mulți ani a fost dansatoarea maneliștilor pentru a se întreține. Chiar dacă a fost o perioadă în care a câștigat foarte bine, Bia a avut multe de îndurat din partea cântăreților.

„Eu voiam să mă fac arhitect, voiam să am un job mișto, sunt foarte bună la desen, asta mi-a plăcut mereu să fac”

„Eu am trăit într-o continuă teroare. Eu nu am simțit iubire din partea lui tati. Nu mă sună de Crăciun, de ziua mea. Visul meu ar fi să am o relație bună cu el, să am un tată acolo. Pentru mine e iertat, dar din cauza lui am multe traume și frustrări.

Bia Khalifa a vrut să devină arhitect

Ca idee, eu eram bună la școală când eram în Italia, dar nu am terminat din cauza lui. Eu voiam să mă fac arhitect, voiam să am un job mișto, sunt foarte bună la desen, asta mi-a plăcut mereu să fac, de când eram mică”, a spus Bia Khalifa.

„Își permiteau să încerce mai multe și chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine”

Pe de altă parte, Bia spune că nu-l va uita niciodată pe Florin Salam, el fiind cel care i-a întins o mână de ajutor când a avut cel mai mult nevoie. „Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, am zis că stau două zile, m-am oprit la primul hotel pe care l-am găsit.

Când am intrat, era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam, m-a văzut, a zis „hello, pune-te la masă cu noi” sau nu mai știu ce a zis, am zis ok și mi-a pus 2-3 întrebări. Știu că el m-a ajutat și mi-a zis ”dansează, dacă vrei să faci bani”. M-a ajutat cu evenimente, am fost dansatoare, da, la 15 ani, eram minoră.

Am făcut foarte mulți bani în perioada aia, îmi mergea extrem de bine, am dansat cu artiști buni. (…) La evenimente toți voiau să profite, mai ales la bani, își permiteau să încerce mai multe și chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine”, a mai spus tânăra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre