Simona Ionescu / Redactor Șef

O cunoscută jurnalistă, care a adus multe informații în timpul pandemiei, a murit la 45 de ani

O cunoscută jurnalistă, care a adus multe informații în timpul pandemiei, a murit la 45 de ani
O cunoscută jurnalistă, care a relatat foarte multe noutăți și dedesubturi din pandemia de Covid-19, a murit, după ce a suferit de un cancer galopant la plămâni.

Cunoscuta jurnalistă Emily Morgan, de la ITV News, a murit la doar 45 de ani, anunță postul de televiziune la care a lucrat.

Emily Morgan, care a jucat un rol esențial în acoperirea pandemiei Covid, a murit după o scurtă luptă cu cancerul pulmonar. Jurnalista a relatat știri în exclusivitate, din „linia întâi”, în timpul pandemiei de Covid.

Emily Morgan era mama a două fete

Descrisă drept „incredibil de talentată”, Emily era mama a două fete. Jurnalista a lucrat la ITN timp de 23 de ani.

„Suntem profund întristați de trecerea în neființă a remarcabilei noastre colege, Emily Morgan. Emily nu a fost doar o jurnalistă incredibil de talentată, ci un membru mult iubit al Itv Newsroom, iar absența ei va fi profund resimțită de toți cei care au cunoscut-o”, a declarat Andrew Dagnell, editorul ITV Network News.

Potrivit editorului, jurnalista, care a murit la 45 de ani, a fost extrem de dedicată în meseria ei.

„În calitate de editor în domeniul sănătății și științei, Emily a jucat un rol esențial în modelarea acoperirii noastre prin unele dintre cele mai importante povești ale timpului nostru, inclusiv raportarea curajoasă a ei din timpul pandemiei de COVID-19, vizitarea spitalelor și a lucrătorilor din domeniul sănătății în prima linie și împărtășirea poveștilor lor cu telespectatorii noștri”, a mai spus editorul despre Emily Morgan.

A fost o jurnalistă și o mamă extrem de dedicată

„Dedicarea ei pentru informarea și educarea telespectatorilor noștri va continua să-i inspire pe toți cei care au avut privilegiul de a lucra alături de ea. Gândurile noastre sunt alături de familia lui Emily”, a mai spus editorul de la ITV Network News.

Potrivit acestuia, Emily Morgan era foarte mândră de faptul că că este jurnalistă, dar era și mai mândră de familia ei. „Îi adora. Le trimitem dragostea și sprijinul nostru în această perioadă de neconceput de dificilă”, a conchis fostul său coleg.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre