Simona Ionescu / Redactor Șef

O dansatoare la bară vinde chiloții prințului Harry. Femeia are un motiv bine întemeiat

O dansatoare la bară vinde chiloții prințului Harry. Femeia are un motiv bine întemeiat
Trecutul l-a ajuns din urmă și pe prințul Harry. O dansatoare face dezvăluiri incredibile despre acesta.

Prințul Harry nu a fost deloc ușă de biserică, iar o dansatoare scoate în valoare acest lucru. E șocant ce a putut să spună.

O dansatoare la bară vinde chiloții prințului Harry. Femeia are un motiv bine întemeiat

Înainte de a se face băiat de casă și a se căsători cu Meghan Markle, prințul Harry a avut o perioadă în care a făcut tot ce a vrut, fără să-i pese de consecințe.

Lenjeria intimă a prințului Harry, scoasă la vânzare. O dansatoare la bară o primise de la duce!

Înainte de a se căsători cu Meghan Markle și a se retrage din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii, prințul Harry nu a fost străin controverselor și petrecerilor zgomotoase, stropite cu prea mult alcool. Trecutul îl ajunge din urmă pe ducele de Sussex, iar o fostă dansatoare la bară face dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Cu zece ani în urmă, el s-a distrat fără limite în Las Vegas. El a consumat alcool din belșug, apoi s-a urcat pe mese și a dansat, ba chiar și-a făcut tot felul de fotografii cu diferite domnișoare prezente la eveniment.

Punctul forte a fost când același Harry și-a dat jos o pereche de boxeri negri și i-a oferit dansatoarei la bară Carrie Reichert. Momentul a ținut atunci prima pagină a ziarelor din Marea Britanie.

Dansatoarea cere pe chiloți suma de 800.000 de lire sterline

Acum dansatoarea scoate la licitație boxerii lui Harry pentru suma de 800.000 de lire sterline. Există și un motiv pentru care femeia a luat această decizie. Ea spune că nu mai vrea să-și amintească de el, pentru că a devenit plicsitor și nu mai are nimic din bărbatul din trecut. „Harry a devenit atât de plictisitor, este păcat.

Când petrecea în Vegas, toată lumea îl iubea și admira că era mereu pus pe șotii. Boxerii sunt o amintire a vremurilor în care Harry era un prinț amuzant. Este păcat că în prezent îl vedem doar cu o atitudine foarte serioasă. Chiar dacă este căsătorit și are doi copii, tot ar trebui să se relaxeze din când în când”, a declarat Carrie Reichert, potrivit The Mirror.

Sursă foto: ea.md

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre