Simona Ionescu / Redactor Șef

O femeie a avut șocul vieții ei când s-a trezit după o beție cu porcul de Guineea lângă ea. Era să leșine în fața oglinzii

O femeie a avut șocul vieții ei când s-a trezit după o beție cu porcul de Guineea lângă ea. Era să leșine în fața oglinzii
Gara Sullivan, în vârstă de 29 de ani, posesoarea unui simpatic porcușor de Guineea, nu s-a gândit niciodată că va putea să treacă printr-un episod atât de ciudat.

Femeia s-a trezit într-o dimineață, după ce băuse mai mult cu prietenii, iar când s-a privit în oglindă, a înlemnit.

Porcușorul ei de Guineea pe care îl adoră a avut treabă toată noaptea cu bretonul femeii, pe care l-a mâncat. Gara și Dixie, porcușorul fără blană nu era pentru prima dată când dormeau împreună, așa că stăpâna nu s-ar fi gândit nici în ruptul capului că animalul ar putea să aibă un asemenea comportament.

Însă dimineața s-a trezit fără breton. Mai mult, Gara s-a speriat ca nu cumva porcușorul să fi înghițit părul. Dar s-a liniștit imediat când a văzut că acesta doar l-a smuls, apoi l-a lăsat pe covor, smocuri, smocuri.

„M-am privit în oglindă și atunci am observat că mi-a dispărut bretonul”

„Dixie are puțin păr pe nas, dar în rest este complet cheală. Nu are păr și pare că este geloasă pe mine. A mâncat destul de mult păr. Este o nebunie. Eu dorm tot timpul cu ea, iar atunci când sunt beată, iubitul meu îmi face un mic pat pe podea pentru că știe că îmi place să mă ghemuiesc lângă ea.

Am adormit buștean, iar când m-am trezit dimineața, m-am dus la baie și m-am privit în oglindă și atunci am observat că mi-a dispărut bretonul. Am intrat în sufragerie și era chiar acolo, pe podea. Nici nu l-a înghițit, doar l-a smuls din capul meu. Nu am simțit nimic. Eram complet amețită. Era de Ziua Recunoștinței și am băut destul de mult.

„Asta primesc dacă dorm cu ea”

Sunt hairstylist și am acest smoc în față acum. A trebuit să-mi mișc puțin cărarea, așa că, din fericire, o pot ascunde, dar nu este cel mai drăguț aspect pe care l-am avut vreodată. Porcușorii de Guineea mestecă o mulțime de chestii aleatorii, dar, din fericire, sunt de obicei în cușcă. Ea nu mi-a mai mâncat niciodată părul până acum.

Aș spune că va dura șase luni, chiar până la un an, pentru a crește din nou bretonul. Alex a râs de mine și mi-a spus că asta primesc dacă dorm cu ea”, a povestit Gara.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre