Simona Ionescu / Redactor Șef

O româncă vrea să le arate americanilor cum se face treabă. Candidează

O româncă vrea să le arate americanilor cum se face treabă. Candidează
Printre românii plecați în străinătate avem exemple de mare mândrie. Oameni care au ajuns bogați, personalități academice, artiști.

O româncă stabilită de mult timp peste Ocean vrea să le arate americanilor cum se face treabă. Candidează și, din ce scrie presa străină, are șanse. Irina Hansen vrea să devină primărița orașului Las Vegas.

Românca are 45 de ani. S-a născut la Timișoara, însă din copilărie trăiește în străinătate, familia ei emigrând înainte de Revoluția din decembrie 1989. În anul 1998, Irina s-a mutat din California în Nevada, mai exact în Las Vegas, acolo unde a devenit agent imobiliar. Iar acum a anunțat că intră în cursa pentru alegerea primarului orașului, anul viitor.

Românca Irina Hansen vrea să devină primăriță în Las Vegas (Sursa foto: Instagram)

Curios, anul acesta, în cursa electorală s-au înscris doar femei. Timișoreanca are ca adversare alte patru femei: consiliera locală Victoria Seaman, fosta congresmană Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și afacerista Tera Anderson.

Pe urmele Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor”

Pe lângă faptul că este un agent imobiliar de succes, înainte de pandemie, în 2019, Irina Hansen și-a deschis un salon de cosmetică și estetică avansată. Ea a obținut o licență în domeniu.

Irina este măritată cu afaceristul american Donovan Hansen. Cei doi sunt părinții a trei copii, două fete și un băiat. Conform Fanatik, locuiesc în Shadow Hills, un cartier exclusivist din Las Vegas, unde prețul unei case este de ordinul milioanelor de dolari.

Agenții imobiliari români au planuri mari în America

Irina Hansen și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar în Las Vegas. Echipa ei de campanie a lansat deja primele afișe electorale, pe care românca transmite: „Dacă ei n-o vor face, o voi face eu!”. Ea le promite americanilor creștere economică sustenabilă în Las Vegas și că le va reda încrederea în oficialii aleși. „S-a săturat de oameni care fac promisiuni deșarte ca să fie aleși, ceea ce a dus la inactivitate și automulțumire”, se arată pe site-ul de campanie al Irinei Hansen.

Dacă va reuși cursa pentru primărie, Irina Hansen va deveni al doilea român care ocupă o astfel de funcție. În martie, clujeanul Adrian Petrila a fost investit primar al orașului St. Pete Beach din Florida. Acesta are 44 de ani și este, de asemenea, agent imobiliar.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre