Simona Ionescu / Redactor Șef

O serie de „selfie-uri” sinistre. Au murit pentru cele mai interesante poze

O serie de „selfie-uri” sinistre. Au murit pentru cele mai interesante poze
Este mai mult decâ o modă să îți faci selfie la orice moment care pare interesant: la masă, cu pisica, la oglindă, la cumpărături. Însă, o mulțime de tineri aleg să facă poze riscante. O serie de „selfie-uri” sinistre. Decese pentru cele mai interesante poze.

Ultimele poze dinaintea morții! Revista spaniolă Marca publică o galerie foto sinistră, a celor care au încercat să obțină cele mai interesante selfieuri, dar au sfârșit tragic.

O serie de „selfie-uri” sinistre. Au murit pentru cele mai interesante poze

Spania este pe locul 4 în lume la decese provocate de dorinţa de a face cele mai interesante selfie-uri. Uite câteva dintre poveștile sinistre ale celor care au murit încercând să obțină mai multe like-uri.

Emma Willis a murit după ce a încercat să-și facă un selfie pentru iubitul ei în timp ce era în vacanță. Când a căzut, s-a lovit cu capul de o piatră.

Fotograful Megan Stuart a murit când a căzut de pe o stâncă de peste 60 de metri înălțime.

O vrut să facă o fotografie alături de un şarpe cobra şi a sfârşit după ce a fost muşcat de animal.

Óscar Otero, un mexican în vârstă de 21 de ani, a murit când s-a împușcat accidental cu un pistol despre care credea că nu era încărcat.

Acest tânăr din Boston a fost în comă timp de două luni după ce a căzut când a încercat să-și facă un selfie. A murit în cele din urmă. Sursa: ziarulromanesc.es

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre