Simona Ionescu / Redactor Șef

O tânără actriță din „Clanul” se confruntă cu o mare problemă. A mărturisit dependența de care nu poate scăpa

O tânără actriță din „Clanul” se confruntă cu o mare problemă. A mărturisit dependența de care nu poate scăpa
Fanii o adoră, telespectatorii nu se mișcă din fața televizoarelor când apare în serialul „Clanul”. Dar actrița trece prin momente grele.

Cu puțin timp în urmă, Karmen Simionescu, fiica celebrului Adrian Minune a vorbit despre o problemă care nu-i dă pace.

Tânăra actriță spune că are probleme serioase cu tenul și a decis să vorbească deschis despre acest subiect cu fanii săi. Fiica lui Adrian Minune are multe semne față, dar încearcă cu tot felul de tratamente să scape de necaz. Pentru că vrea să arate mereu ca scoasă din cutie, Karmen a recunoscut că a devenit dependentă de filtre.

„Simt că am datoria față de voi să mă arăt reală, așa cum sunt. Știu că multe ați trecut sau treceți prin asta”

”Îmi e greu să vorbesc despre defectele mele, însă văzând cum multe dintre voi mă privesc drept un exemplu, simt că am datoria față de voi să mă arăt reală, așa cum sunt. Știu că multe ați trecut sau treceți prin asta. Acneea este una dintre cele mai comune probleme ale tenului și da, lasă semne. Așa am ajuns aici. Nu pot fără filtru…”, a scris Karmen, pe contul său de Instagram.

Karmen Simionescu, dependentă de filtre

În curând, va deveni mătușă

Sora lui Karmen, Adriana Simionescu, numără zilele până când își va strânge bebelușul în brațe, iar actrița a început deja să-i dea tot mai multe sfaturi. Adriana susține că își dorește să revină imediat ce va putea la marea sa pasiune, muzica. „Sunt foarte bine, sunt normală, îmi continui proiectele și abia aștept să o văd.

Adriana Simionescu numără zilele până va deveni mămică

Îți dai seama că am început să facem pregătirile pentru camera ei, însă, ea nu va dormi, la început, în cameră, pentru că va fi bebe și, atunci, are nevoie de toată atenția mea.

„Voi naște prin cezariană, am zis că e o variantă mai rapidă”

I-am cumpărat hăinuțe, jucării, suntem toți foarte entuziasmați pentru nașterea ei. Termenul ar fi de 1 iulie, dar nu știu, pentru că am aflat că ea este cu 10 zile mai măricică, deci vom vedea. Voi naște cred prin cezariană, am zis că e o variantă mai rapidă”, a spus Adriana Simionescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre