Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. O vedetă a serialului „Clanul” a făcut nunta visurilor departe de țară. Foto și video de excepție

Exclusiv. O vedetă a serialului „Clanul” a făcut nunta visurilor departe de țară. Foto și video de excepție
Dacă în serialul „Clanul” nu-i trece nimeni prin față, când vine vorba de iubitul său soț, situația se schimbă radical.

După o relație de nouă ani și o superbă fetiță, pe nume Zora, de șase ani, Jojo și Paul Istrate au făcut și pasul cel mare: s-au căsătorit.

Cei doi au plecat în vacanță în Italia alături de câțiva prieteni buni și au făcut o nuntă exact ca în povești. Actrița a strălucit la propriu în două rochii albe de mireasă, una mai frumoasă ca cealaltă, în timp ce mirele a purtat un costum semnat de Adina Buzatu, care i-a venit ca turnat.

Ca și în cazul cântăreței Maria Constantin, dress cod-ul momentul a fost albul. Locația aleasă a fost una splendidă, cu piscină, iar în momentul în care Paul a îngenuncheat în fața iubitei sale să-i pună inelul, toată lumea a izbucnit în aplauze. Jojo și soțul său au făcut fotografii superbe în locuri exotice și s-au distrat cum numai ei știu să o facă.

Vedetele au sărit cu felicitările

După ce Jojo a postat mai multe fotografii și video-uri pe rețeaua de socializare, vedetele au sărit cu felicitările. Theo Rose le-a urat: „Casă de piatrăăăăă”, iar Paula Chirilă i-a felicitat pentru cel mai frumos moment al vieții: „Ce frumos! Mulți ani fericiți înainte și casă de piatră”.

„Felicitări, să fie într-un ceas bun”, a fost și urarea și Cosmin Seleși, în timp ce prezentatoarea Iuliana Tudor le-a urat: „Casă cu iubire. Superbi”. Printre cei care le-au transmis felicitări s-au numărat și Bella Santiago, Lora, Maria Buză, Elvira Deatcu, Simona Pătruleasa.

Jojo și Paul Istrati, nuntă ca în povești în Italia

De ce nu se uită Paul Istrate la serialul „Clanul

Cu ceva timp în urmă, Paul Istrate a mărturisit, spre surprinderea tuturor, că nu se uită la serialul „Clanul” în care joacă soția sa și o interpretează remarcabil pe Magda. El spune că a văzut doar primele două episoade și a înțeles ce treabă bună face partenera sa. „Nu mă uit. Eu nu mă uit la televizor de 15 ani.

M-am uitat primele două episoade, face treabă bună, mai departe e treaba ei. Nici la școala noastră de actorie nu punem secvențe din film. La noi la școală facem după metodă. Chiar lucrăm după metodă. Nu le punem filme încă pentru că nu avem de ce. Lucrăm cu ei strict pe actorie și pe exerciții”, a consemnat ego.ro declarația lui Paul Ipate despre activitatea profesională a lui Jojo și a lui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre