Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă din „Beverly Hills” a ajuns pe drumuri. Iată unde doarme alături de cei cinci copii

O vedetă din „Beverly Hills” a ajuns pe drumuri. Iată unde doarme alături de cei cinci copii
După 17 ani de mariaj cu Dean McDermott, moștenitoarea lui Aaron Spelling, Tori, a trecut de la Rai la Iad.

După ce a dormit la un motel de 100 de dolari pe noapte, în timpul despărțirii de Dean McDermott, Tori Spelling a fost fotografiată într-un camping din Ventura County, California, cu cei cinci copii ai săi.

E vorba de Liam de16 ani, Stella de 15 ani, Hattie de 11 ani, Finn de 10 ani, și Beau de șase ani. Casa cu motor este în contrast puternic cu conacul în stil castel francez de 56.500 de metri pătrați, supranumit The Manor, în care a crescut cu tatăl său, mogulul de televiziune, Aaron Spelling. Cunoscut regizor și producător pentru serialele „Beverly Hills 90210”, „Charlies Angels”, „Love Boat” și „Dynasty”.

În fotografii s-a văzut și un aragaz, o masă pliantă și un covor

Potrivit unor fotografii obținute de publicația americană „The New York Post”, Tori Spelling a ajuns să locuiască într-o rulotă. Mai multe alte piese de echipament de camping, inclusiv un răcitor, un aragaz, o masă pliantă, precum și un covor pot fi văzute în fotografii.

Chiar dacă a ajuns la 50 de ani, vedeta din „Beverly Hills” e neschimbată fizic, dar dărâmată sufletește, mai ales că a fost nevoită să îndure condiții insalubre, postând online că toți copiii ei se recuperează în prezent din cauza intoxicației cu mucegai: „Avem nevoie de o casă!”.

„Se zbate din cauza problemelor financiare”

După ce miercuri a fost fotografiată locuind în camping, o sursă a declarat că Tori Spelling „se zbate din cauza problemelor financiare”.

Tori Spelling a ajuns să doarmă în rulotă

„Situația cu mucegaiul este reală, dar i-a fost greu să găsească un loc unde să stea în timpul acesteia, deoarece situația ei financiară nu este grozavă”, a declarat sursa pentru „Entertainment Tonight”.

Fostul idol al adolescenților, care în prezent comercializează „BFF Collection”, o linie de produse de decorare a casei împreună cu fosta sa colegă Jennie Garth pe rețeaua de cumpărături TV QVC, ar fi răbufnit la vederea paparazzilor atunci când a fost întrebată de ce ea și copiii ei au stat la motelul cu probleme. „Sunteți părinte? Știți că ați face orice puteți pentru copiii voștri, nu?”, ar fi spus Tori.

A primit doar 800.000 de dolari din averea tatălui care se ridică la 600 milioane de dolari

În ultimii ani, Tori Spelling a avut grave probleme financiare, din cauza achizițiilor sale nesăbuite. Din nefericire, vedeta s-a îngropat în datorii de sute de mii de dolari, pe care nu le-a mai putut plăti. Mai mult, din averea de 600 de milioane de dolari a tatălui ei, Tori a primit doar 800.000 după moartea acestuia.

În urma despărțirii de cel de-al doilea soț, Tori Spelling și-a luat copiii, s-a mutat la un motel ieftin și nu mai răspunde la telefoane. Prietenii ei sunt extrem de îngrijorați, iar fostul soț e supărat că vedeta cară copiii prin moteluri, în loc să stea liniștiți la casa lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre