Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Lis se pregătește pentru ce e mai rău. Fostul primar al Capitalei a luat o decizie care i-a rupt sufletul blondei

Oana Lis se pregătește pentru ce e mai rău. Fostul primar al Capitalei a luat o decizie care i-a rupt sufletul blondei
Se pare că zilele lui Viorel Lis au început să fie numărate, iar Oana este pur și simplu distrusă. Acesta i-a spus care e ultima lui dorință.

Oana și Viorel Lis au trecut prin multe lucruri împreună, iar ultimii ani au fost foarte grei. Dar Viorel a luat o hotârâre și soția sa nu mai poate face nimic. Blonda crede că sfârșitul se apropie și e pur și simplu distrusă.

„Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta”

„Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu! Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui.

Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, a dezvăluit Oana Lis pentru Click.

Oana roman e distrusă

Viorel nu mai poate să meargă singur

Din păcate, starea lui de sănătate s-a agravat și nu mai poate să meargă singur, stând toată ziua în pat și privind la televizor. „Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la tv, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar. Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp.

Stă mai mult în pat. (…) Orice s-ar spune, niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile, ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre