Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Mizil face mărturisiri. „Atunci când ieșim în oraș sau la o petrecere…”

Oana Mizil face mărturisiri. „Atunci când ieșim în oraș sau la o petrecere…”
Fetița lui Marian Vanghelie și Oana Mizil se transformă ușor într-o domnișoară. Micuța a împlinit opt ani, iar mama a vorbit despre pasiunile ei.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Oana Mizil și Marian Vanghelie își cresc fetița cu multă dragoste. Iată și ce pasiuni are micuța.

Maria, fiica lui Marian Vanghelie și Oana Mizil a împlinit opt ani, iar fosta parteneră de viață a fostului primar al sectorului 5 a povestit că fetița are două mari pasiuni: gastronomia și fashion-ul. Oana Mizil e foarte bucuroasă că are un asemenea copil, dar și un stilist, pentru că Maria are grijă de vestimentația mamei.

„Maria este foarte atentă la felul cum se îmbracă, a crescut, este o adevărată domnișorică. Preferă un stil vestimentar cash-ul. Am observant că are un simț al culorilor ceva ieșit din comun. Atunci când ieșim în oraș sau la o petrecere ea îmi alege mie și ei ținuta.

Maria, fetița Oanei Mizil

„Am propriul meu stilist vestimentar”

Pot spune că am propriul meu stilist vestimentar. Glumesc! Dar îmi place ce face ea acum, așa că o las pe ea să decidă. Ce e drept a crescut cu mine alături, în casă, și moștenește de la mine pasiunea aceasta pentru fashion. Mie mereu mi-au plăcut hainele și să fiu aranjată”, a declarat Oana Mizil pentru Click.

„Știe să tempereze ciocolata”

O altă mare plăcere a Mariei este să gătească și reușește să facă niște torturi cu adevărat minunate. „Se pricepe și la gătit, este pasionată de gătit. Ieri a gătit un tort cu ciocolată, în cofetărie. Știe să tempereze ciocolata, a învățat multe pe partea aceasta. Este un copil tare cuminte și isteț”, a mai spus Oana Mizil.

„Inima mea nu se închide în fața iubirii, cu una, cu două”

Oana Mizil a suferit enorm după ce s-a despărțit de Vanghelie, dar nu a pus stop iubirii. „Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Nu mi-am propus să comentez vreodată cele consumate cândva în viața mea, fiindcă cred că așa ceva ține de natura cea mai intimă a ființei mele”.

Fetița Oanei Mizil a împlinit opt ani

„Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două. Cheița, ca să spun așa, nu e la mine, e la Dumnezeu! Dacă va fi să se întâmple și să mai treacă iar trenul prin gara mea, voi fi atentă”.

„Sunt doar o mamă care-și crește fetița cu atenția unei mame normale”

„Dar nu e cazul, în prezent. Sunt doar o mamă care-și crește fetița cu atenția unei mame normale. Fiica mea, Maria, e cea care m-a ajuta foarte mult în lunile din urmă. Faptul că se trezește dimineață de dimineață alături de mine și-mi zâmbește îmi schimbă de îndată starea de spirit. E greu de explicat prin cuvinte ce simte cineva când un căpșor minunat de copil îți urează o zi frumoasă!”, a mărturisit Oana Mizil pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre