Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Radu, adevărul despre divorț. Cântăreața și-a dat în judecată fostul soț și a dat și o veste mare. Video

Oana Radu, adevărul despre divorț. Cântăreața și-a dat în judecată fostul soț și a dat și o veste mare. Video
La sfârșitul anului trecut, Oana Radu anunța că trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale: divorțul de Cătălin Dobrescu. Artista a postat un video pe contul de socializare în care spune tot adevărul despre despărțirea de cel pe care l-a crezut bărbatul vieții.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au luat decizia de a divorța la sfârșitul lui 2023. Artista încearcă să se țină tare, dar situația nu e deloc una plăcută. Recent, cântăreața a spus într-un video care este adevărul.

„Mi-a fost suficient de mult frică în relația pe care am avut-o”

„De la bun început vă spun că acest video nu are ca scop denigrarea fostului meu soț, pentru că nu sunt genul de persoană care să arunce cu noroi într-o relație. Aleg să vorbesc public despre lucrurile prin care au trecut mulți dintre noi. Aleg să nu-mi mai fie frică pentru că mi-a fost suficient de mult în relația pe care am avut-o. E prima dată când vorbesc despre lucrurile care s-au întâmplat după divorț. E scârbos și oribil că am ajuns public să vorbesc despre așa ceva, dar vreau să fie un exemplu pentru fetele și băieții care trec prin relații toxice”, susține artista.

„Eu mi-am dorit această despărțire”

Oana Radu le-a spus fanilor săi că a avut o relație abuzivă și s-a chinuit nu mai puțin de trei ani pentru a scăpa și i-a fost foarte greu. De aceea, le recomandă celor care au asemenea probleme, să fugă cât mai repede cu putință de lângă un om care nu le aduce nimic bun. „Dacă vă aflați într-o relație toxică și abuzivă cum a fost a mea, vă rog să plecați.

Știu cât este de greu să ieși de acolo, pentru că mi-a luat aproape trei ani. Deși relația a durat doar patru ani, trei ani m-am chinuit să plec din ea. (…) Nu lăsați pe nimeni niciodată să vă spună că nu sunteți buni de nimic, că nu aveți un aspect fizic frumos, că nu valorați nimic, că totul e datorită lor, că nu faceți nimic fără ei.

Eu mi-am dorit această despărțire, eu am intentat divorțul, pentru că mi-am recăpătat puterea. Nu voi povesti online motivul real al despărțirii, în decembrie s-a finalizat divorțul, a fost unul amiabil la notar. Pentru că așa mi-am dorit și așa am crezut că putem o relație. De dragul acelor momente frumoase care au fost, am zis hai să ne strângem mâna la notar. Să nu ajungem să ne judecăm în instanță”, a continuat cântăreața.

„Mergeam la Paris să mă tratez pentru că aveam chisturi pe corzile vocale”

Povestea din spatele divorțului Oanei Radu

Oana Radu a recunoscut că a avut o perioadă foarte grea, când medicii i-au descoperit chisturi pe corzile vocale și a fost nevoită să se trateze la Paris. Deși nu avea voie nici măcar să vorbească, cu atât mai mult să cânte, a onorat toate concertele. „Cred că nu mai este nici un secret că eu eram singura sursă de venit din familie.

Când am început relația, Cătălin antrena în Craiova. Când a decis să se mute în București și concertele au început să vină foarte mult, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și pentru a răspunde la telefon pentru a se programa concertele. (…) Nu s-a renunțat la meseria de antrenor… problemele lui cu spatele le regret dar, cu siguranță, nu sunt din cauza condusului. Eu și fostul meu soț aveam împreună un apartament și o mașină de concerte.

Am muncit pentru acel apartament când eu nici nu aveam voie să vorbesc. Mergeam la Paris să mă tratez pentru că aveam chisturi pe corzile vocale. Trebuia să mă operez, dar pentru că aveam foarte multe evenimente și oamenii aceia care și-au spus speranța că le voi cânta la cea mai frumoasă zi, nu meritau să fie dezamăgiți, am onorat evenimentele cu mare greutate”, a continuat bruneta.

„A luat cu el mașina de concerte pe care o ține în fața blocului”

Oana Radu menționează că după divorț au avut o înțelegere privind apartamentul și mașina de concerte pe care o dețineau. Urma ca fostul soț să meargă la Craiova, ea să rămână în apartament, iar într-un an bărbatul să primească o sumă de bani. Doar că atunci când i-a fost lumea mai dragă, lucrurile s-au schimbat.

„Îmi doream mult să rămân eu în apartament și să-i dau lui Cătălin o sumă de bani. Am decis că el va merge la Craiova și eu îi voi da banii într-un an. Între timp, s-a răzgândit, nu i-a mai vrut într-un an, i-a vrut în șase luni. A luat cu el mașina de concerte pe care o ține în fața blocului și o folosește doar când cară lucruri atunci când își renovează casa. Deși noi am stabilit că nu o vom folosi nici eu, nici el. Dar el o folosea și eu mergeam la concerte cu mașina de scule, unde ne înghesuiam toți.

„Ba chiar mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus că dacă ne va găsi pe amândouă în casă, ne va bate”

După ce mi-a spus că vrea banii în șase luni, a decis să se mute înapoi în București, în apartament. Și a menționat că el nu va pleca de acolo până când nu îi voi da banii. Și că nu contează dacă locuim împreună, el poate dormi pe jos și eu în dormitor. I-am spus că nu se poate, pentru că în fiecare zi aveam certuri foarte urâte, așa că i-am spus să rămână el în apartament. Și am plecat, dormind pe unde am apucat timp de vreo două luni. Partea cea mai dureroasă vine acum.

Mie mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietenii, cu prietena mea cea mai bună. Ba chiar mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus că dacă ne va găsi pe amândouă în casă, ne va bate. Dar el a început să vină în casă cu prezențe feminine, prietene, amice… Între timp, eu strângeam din dinți și strângeam bani să-i dau”, susține artista.

„Am deschis câteva procese împotriva fostului meu soț”

Pentru că lucrurile au continuat să fie din ce în ce mai complicate și Oana s-a trezit că-i dispar lucruri personale, s-a decis să apeleze la justiție. Între timp, ea le-a dat fanilor cea mai bună veste: și-a cumpărat casa visurilor, unde nimeni nu o va deranja. „Cel mai urât mi s-a părut când au început să-mi dispară din lucrurile personale.

Eu, soția lui, am cumpărat de la el un ceas, pe care l-a achiziționat în timpul căsătoriei. Din cutia ceasului au dispărut și actele de proveniență și, evident, chitanța cu care el a fost cumpărat. Așa că, am hotărât oameni buni și vă rog să-mi spuneți dacă procedez bine. Am decis să apelez la justiție și am deschis câteva procese împotriva fostului meu șoc.

Vă dau acum cea mai importantă veste. Mi-am cumpărat casa visurilor mele, și acum când vorbesc, v-o arăt. Și prin acest video, vreau să vă spun și vouă că puteți să faceți orice vreți voi pentru că nimeni, niciodată, nu vă poate opri. (…) Nu regret nimic din fosta mea relație, a fost o lecție”, a fost mesajul Oanei Radu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre