Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman apărată, deși odinioară erau la cuțite. Iată cine o sprijină acum pe vedetă

Oana Roman apărată, deși odinioară erau la cuțite. Iată cine o sprijină acum pe vedetă
Cu luni de zile în urmă, Oana Roman și Catinca, sora ei, erau la cuțite, dar acum datele problemei s-au schimbat complet.

Catina și Oana Roman au îngropat securea războiului și sunt mai apropiate ca niciodată. Acest lucru s-a întâmplat după ce mama celor doi a suferit o operație foarte grea.

Oana Roman și Catinca au lăsat deoparte toate problemele pe care le-au avut anii trecuți și sunt mai unite ca niciodată. Chiar dacă nu a fost fizic alături de sora sa, Catinca știe prin ce a trecut cu Marius Elisei și a devenit extrem de revoltată de comportamentul fostului soț al Oanei. De când Elisei și-a găsit o altă iubită și pare mai fericit ca niciodată,

Catinca Roman e alături de sora sa

Catinca Roman a sărit în apărarea surorii sale, Oana, după ce Marius Elisei şi-a refăcut viaţa alături de o altă domnişoară. Bărbatul a lăsat în urmă trecutul, iar acum pare mai fericit decât niciodată. Se pare că acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de fosta cumnată care l-a taxat dur. Catinca a simțit nevoia să se apropie din ce în ce mai mult de familia sa, iar acum a dat de toți pereții cu fostul partener de viață al Oanei.

Catinca Roman nu-și lasă sora la greu…

„Cam același lucru s-a întâmplat și acum 10 ani când era cu soră-mea”

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Catinca a vorbit despre fosta relaţie a Oanei Roman. Ea susține că nu crede nici în ruptul capului că acesta o iubește atât de mult pe actuala femeie, mai ales că și cu Oana ar fi procedat la fel la începutul relației. „Oana a trecut printr-o perioadă foarte grea, cu separarea, cu divorțul. E ținta atacurilor. Se promovează noua relație a fostului soț ca și cum lucrurile ar fi wow, extraordinare. Cam același lucru s-a întâmplat și acum 10 ani când era cu soră-mea.

„Eu rog lumea să se gândească că este un copil la mijloc”

Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Eu rog lumea să se gândească că este un copil la mijloc și poate pentru el lucrurile astea nu pică foarte bine, mai ales că Isa este foarte atașată de tatăl ei. Cred că o deranjează un pic și să vadă așa o nouă poveste superfericită și foarte ca și cum restul de dinainte n-ar fi existat”, a menționat Catinca Roman la PRO TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre