Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, cadou de senzație pentru fiica ei, Isa. Spune că n-a putut să refuze. Exclusiv

Oana Roman, cadou de senzație pentru fiica ei, Isa. Spune că n-a putut să refuze. Exclusiv
Plecată în Egipt într-o vacanță cu fiica ei, Oana Roman se bucură cât mai mult de relaxarea de care avea mare nevoie după o perioadă foarte grea prin care a trecut.

Vedeta încearcă să stea cât mai liniștită, deși există și persoane care vor să-i strice bucuria.

„M-a binecuvântat Dumnezeu cu un copil vesel și cuminte, care acum a devenit prietena mea cea mai bună”

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman a postat un video pe rețelele de socializare, în care le-a arătat fanilor ce cadou și-a dorit micuța ei, care astăzi împlinește nouă ani. E drept că n-a fost ieftin, însă bruneta nu-i refuză nimic moștenitoarei. „A vrut codițe, și codițe și-a făcut. Am apelat la un salon unde fac tot felul de coafuri speciale, și codițe…

 

Nu e foarte ieftin, dar e cadoul Isei de ziua ei. 4 cozi cu extra extensii au costat 50 de euro. (…) M-a binecuvântat Dumnezeu cu un copil vesel și cuminte, care acum a devenit prietena mea cea mai bună”, au fost cuvintele vedetei. E drept că cea mică a cam fost trasă de păr, însă a răbdat eroic, pentru că abia a așteptat să vadă finalul.

„Vor primi de la viață exact ce merită, după sufletul lor”

Pentru că telefonul Isei s-a stricat, Oana i-a rugat pe cei care vor să-i transmisă felicitări fetiței să o facă pe telefonul ei. Din păcate însă, nici astăzi n-a scăpat de mesaje urâte, dar Oana știe să țină piept cârcotașilor. „Cât despre subdomenii care îmi scriu mesaje despre Isa, urâte și jignitoare, ei vor primi de la viață exact ce merită, după sufletul lor”, a mai spus Oana.

Marius Elisei nu i-a scris nimic fiicei sale

Oana nu a spus dacă până acum Marius Elisei a sunat-o pe cea mică ca să o felicite de ziua ei, dar până în acest moment pe contul de socializare al acestuia nu a apărut nici un mesaj pentru fetița lui. Ultima postare a fostului partener de viață a Oanei Roman a fost la începutul lunii, când acesta n-a fost deloc delicat cu fosta soție. „N-ați observat că toată lumea este proastă și doar ea este deșteaptă?”, a spus atunci Elisei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre