Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, despre cel mai trist 1 Mai. „A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele”

Oana Roman, despre cel mai trist 1 Mai. „A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele”
Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Oana Roman nu poate uita cel mai greu moment al vieții, când a fost la un pas de moarte.

Se întâmpla pe 1 mai 2014, când a avut o operație foarte dificilă, iar Isa avea doar două luni și jumătate.

Din cauza unor complicații făcute după cezariană și netratate la timp, Oana Roman a fost la un pas de a-și pierde viața. Norocul ei s-a numit un medic extrem de competent care a salvat-o, iar Marius Elisei a fost îngerul său păzitor, care a vegheat-o permanent.

„Eram în pragul de a muri”

„Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am născut a doua oră…pe 1 Mai 2014, Isa avea două luni jumate și în loc să fiu acasă cu ea, eu mă pregăteam să intru într-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram în pragul de a murit din cauza unor complicații post cezariană, netratate la timp și corespunzător de către doctorul care efectuase cezariana”, a povestit Oana.

„Marius m-a păzit. Asistentele m-au îngrijit, El a fost acolo”

Indiferent ce s-ar fi întâmplat între Oana și Marius, fiica lui Petre Roman nu poate uita acel moment dificil, când Marius nu a părăsit-o nici o secundă, atent fiind la ce se întâmplă cu mama copilului său.

„A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele. Am reușit să ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu (…) Am știut atunci că am niște îngeri păzitori foarte puternici. Am știut că puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta în modul cel mai concret. Am stat 5 zile la reanimare, uitându-mă la un perete alb și am avut timp să gândesc.

Mi-am dat seama că viața mea este în mâinile Lui și a știut pe cine să trimită să mă salveze. Trebuia să mă vindec pentru a-mi putea crește copilul și am reușit. Eu și doctorii am luptat. Marius m-a păzit. Asistentele m-au îngrijit, El a fost acolo”, a adăugat Oana Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre