Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, hărțuită la un eveniment. Vedeta a povestit tot. S-au stricat relațiile cu un bun prieten

Oana Roman, hărțuită la un eveniment. Vedeta a povestit tot. S-au stricat relațiile cu un bun prieten
Spune că e pentru prima dată în 35 de ani de când participă la evenimente și i se întâmplă așa ceva. Oana Roman a fost șocată și a plecat acasă. A fost hărțuită, zice.

Pe contul de socializare, Oana Roman a povestit o întâmplare pe care a trăit-o cu puțin timp în urmă. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost hărțuită.

„S-a insistat, s-a pus mâna pe mine, după care am fost filmată fără acordul meu”

Oana Roman s-a pregătit temeinic pentru primul eveniment pentru 2024. S-a îmbrăcat elegant și a plecat cu sufletul deschis fără să se gândească vreodată că va trece printr-o asemenea situație neplăcută. Supărată, le-a povestit totul internauților.

„Am ajuns acasă mai devreme decât mi-aș fi dorit, pentru că în seara asta la eveniment am avut parte de un incident în premieră în 35 de ani de când eu merg la evenimente și am viață publică.

 

Vreau să-mi cer scuze că am plecat de la eveniment și Danei care m-a invitat, pentru că am fost hărțuită la propriu de un reporter și un cameraman din echipa celor de la Xtra Night Show. Este absolut regretabil că oamenii nu pot înțelege că am dreptul să dau interviuri cui vreau eu și că am explicat frumos, că nu vreau. S-a insistat, s-a pus mâna pe mine, după care am fost filmată fără acordul meu. Și asta e regretabil.

Oana Roman s-a pregătit intens pentru eveniment

„Mai au puțin și o iau și pe bunica din mormânt”

Înainte de evenimentul propriu zis, Oana Roman a postat un video în care a susținut că sunt anumite subiecte despre care nu vrea să mai vorbească niciodată și „sper să nu mai trebuiască să mai vorbesc niciodată”. „A venit dl Horațiu căruia i-am spus că nu vreau, dar ei mai au puțin și o iau și pe bunica din mormânt să vorbească.

Că nu mai știu pe cine să mai cheme ca să comenteze viața mea la televizor. Nu vreau, nu mai apar la voi”, a declarat fiica lui Petre Roman.

Să se fi supărat atât de rău Oana pe Dan Capatos, care îi era prieten, după ce a văzut că nu cu mult timp în urmă pe sofaua emisiunii a stat Marius Elisei, care și-a spus oful privind relația pe care a avut-o cu fosta soție?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre