Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman le-a arătat prietenilor ce face cu mobila veche de 100 de ani, moștenire de la bunica. Video

Oana Roman le-a arătat prietenilor ce face cu mobila veche de 100 de ani, moștenire de la bunica. Video
Pentru Oana Roman nimic nu se pierde, totul se transformă. Vedeta a păstrat mobila veche de 100 de ani de la bunica și vrea să o transforme.

Oana Roman a postat un video pe contul de socializare în care le-a arătat fanilor că mobila veche de 100 de ani de la bunica va suferi transformări radicale.

„Este un mobilier care are 100 de ani”

După ce îi va fi dată o nouă față, mobila bunicii va sta la loc de cinste în biroul fiicei lui Petre Roman. „Te filmez pe tine cum te apuci de treabă. De astăzi începe recondiționarea mobilierului de birou pe care eu îl am de la bunica mea. Este un mobilier care are 100 de ani și doamna Simona Elena începe treaba astăzi și o să vedeți ce transformare incredibilă va fi la această mobilă superbă. O să vă arăt fiecare etapă”, a spus Oana Roman, fericită.

Vedeta a început să poarte rochii scurte

De asemenea, Oana le-a spus fanilor că s-a decis să poarte și rochii deasupra genunchilor. În consecință, a mai făcut un video în care a îmbrăcat o rochie de seară, în nuanțe de negru cu alb și un decolteu amețitor. Să fie oare vorba de vreo întâlnire de taină pe care fiica lui Petre Roman o va avea?

„Mă bucur de liniște și pace”

Nici un bărbat nu se va apropia de fiica sa până nu va fi sigură că este o relație adevărată

Despărțirea de de Marius Elisei i-a lăsat un gust amar Oanei Roman, iar la sfârșitul anului trecut a mărturisit că are nevoie doar de liniște și pace. „Nu și nici nu mă gândesc să fiu prea curând într-o relație. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire.

Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, le-a mărturisit vedeta fanilor săi. Dar asta nu înseamnă că dacă va găsi un bărbat potrivit, va spune nu.

„O să existe o perioadă de probă”

Oana a decis însă să fie mult mai atentă, „ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare”. Drept urmare, bărbatul care va veni  în viața ei va avea o perioadă de probă și nimeni nu se va apropia de fiica ei, Izabela, decât atunci când ea va fi sigură de o relație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre