Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, mesaj emoționant pentru un bărbat important

Oana Roman, mesaj emoționant pentru un bărbat important
De-a lungul anilor, Oana Roman și Pepe au fost foarte apropiați și nu puțini erau cei care puneau sub semnul întrebării o posibilă relație între cei doi. În realitate, apropierea este mai mare de alt bărbat din familie.

Oana Roman a transmis, marți, un mesaj emoționant pentru un bărbat important în viața ei. Ea a lăsat să se înțeleagă ce sentimente puternice are față de acesta și cât de mult îl prețuiește. „Azi e ziua unui om pe care eu și Isa îl iubim foarte mult. Pentru mine e ca un tată și pentru Isa ca un bunic. La mulți ani, Tatatie Ionel! Te iubim mult”, a scris vedeta într-o postare în care și explică de ce îl prețuiește așa de mult pe tatăl lui Pepe. Din ceea ce spune Oana, urmează o petrecere în familia Pascu, iar ea și fiica ei nu vor lipsi.

oana roman si tata lui pepe
Ion Pascu, tatăl lui Pepe este de ani buni, foarte apropiat de Oana Roman, fiind prezent la toate momentele importante din viața ei (Sursa: Instagram)

De altfel, Pepe și-a mobilizat încă de zilele trecute familia să facă curățenie în curtea casei sale, unde, cel mai probabil, întreaga familie se va reuni pentru a-l sărbători cum se cuvinte pe Ion Pascu.

„Tataie Ionel” este un bărbat important nu numai pentru Oana Roman

Cunoscut în lumea lăutărească drept Ion Talent, tatăl lui Pepe a avut mai mulți copii, cu diferite femei, dar nu a făcut niciodată diferență între cei șapte frați. Acum câțiva ani, Ion Talent făcea lumină în viața sa de familist. „Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viața sau copii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult”, a povestit mai de mult, tatăl lui Pepe.

tatal lui pepe
Tatăl lui Pepe este mândru de copiii lui. Pe lângă cei șapte, o iubește ca pe o fiică și pe Oana Roman

Ionuț Pascu, adică Pepe, are trei frați „buni” – Giani, Miguel și Loredana, și încă trei „vitregi” – Roberta, Cotizo și ultima venită pe lume, Rebecca. În vârstă de 20 de ani, ea vrea să înceapă o carieră artistică și urmează cursurile unei școli de muzică. Este fiica dintr-o legătură extraconjugală a lui Ion Pascu, tatăl lui Pepe. Chiar dacă publicul nu a aflat despre această soră decât mai recent, Pepe și toți frații săi au știut de existența fetei dintotdeauna și o iubesc maxim.

Cel mai apreciat manager de restaurant

Puțini știu că tatăl lui Pepe deține un restaurant apreciat în București, aproape de parcul Titan. De altfel, dincolo de veleitățile muzicale, el este unul dintre cei mai cunoscuți manageri de restaurant ai Capitalei. Fost bucătar și șef de sală, numele său se leagă cu istoria petrecerilor de restaurant din anii 1980. Ion Talent s-a ocupat de multe localuri cu renume din ultimii 30 de ani, printre care Moara Mariei, Why Not?, Hanul Vânătorului ori Shambala.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre