Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman s-a ales cu o pagubă uriașă. „Eu știu că Dumnezeu îmi dă înapoi înzecit”

Oana Roman s-a ales cu o pagubă uriașă. „Eu știu că Dumnezeu îmi dă înapoi înzecit”
Ultima perioadă a fost plină de situații neplăcute pentru Oana Roman. După episodul cu Mioara Roman, și-a pierdut câinele, apoi s-a ales cu o pagubă uriașă.

Oana Roman spune că a fost furată de menajerele de la firma de curățenie care îi făcea curățenie în casă. Paguba e uriașă, dar vedeta nu a apelat la ajutorul poliției.

Pentru că nu mai suportă așa ceva, Oana Roman a decis ca de acum încolo să nu mai apeleze la nici o formă de curățenie. Decât dacă personalul va fi supravegheat permanent. Pentru că n-ar mai suporta încă un astfel de moment. „Și vă mai spun că mi-a scris cineva că a recuperat clienții și personalul de la firma de curățenie și voia să colaborăm… În condițiile în care eu am avut o mare pagubă pentru că femeile care au venit la curățenie au furat.

„Cei care au luat vor primi ce merită. Toți”

Nu patronii că ei nu aveau treabă doar că nu au ales personalul cum trebuie. Eu m-am lecuit. Nu cred că în România se poate lucra în acest domeniu decât dacă vii și stai să îi păzești pas cu pas pe cei care fac curat. Voi mai face curățenie generală cu ajutor pentru că la cât e de mare casa nu reușesc singură, dar voi sta să-i păzesc secundă cu secundă și nu voi lucra cu o firmă pentru că oricum firmele nu-și asumă dacă se întâmplă un furt.

Oana Roman a fost furată!

Cei cu care am lucrat au închis firma și s-au spălat pe mâini. Iar paguba… eu știu că Dumnezeu îmi va da înapoi înzecit, iar cei care au luat vor primi ce merită. Toți!”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

„Firma de curățenie pur și simplu și-a încheiat activitatea”

Pentru că fanii au întrebat-o de ce nu i-a dat pe hoți pe mâna poliției, Oana spune că nu are camere în casă și nu poate demonstra cine a furat-o. În plus, firma care-i făcea Oanei curățenie și-a închis activitatea, pentru că nu a mai găsit oameni de încredere.

„Nu am camere în casă că să arate exact cine a luat”

„Firma de curățenie pur și simplu și a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine. Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat ce drept care cred că voi apela la public pentru a reuși eventual să iau urmă anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre