Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, pregătiri intense pentru nunta lui Pepe. A avut, însă, și un conflict cu „o nesimțită”

Oana Roman, pregătiri intense pentru nunta lui Pepe. A avut, însă, și un conflict cu „o nesimțită”
Oana Roman vrea să arate perfect la nunta prietenului său, Pepe și a început de dimineață pregătirile. Vedeta le-a arătat fanilor și ce rochie va purta la eveniment. Dar, ca să nu fie ziua perfectă, a avut și un conflict cu „o nesimțită”.

Pentru că nunta lui Pepe va fi un eveniment cum rar mai vezi, și Oana Roman a optat pentru două rochii pe măsură.

E vorba de o rochie albastră, lungă, accesorizată în talie cu o broșă argintie, cu pietre și o rochie splendidă, în nuanțe de alb și negru, cu pietre. Pentru un eveniment atât de important și fiind foarte cald, Oana Roman a ales să-și prindă părul și le-a arătat fanilor coafura pe care i-a făcut-o stilistul. Toate ar fi fost bune și frumoase, doar că și astăzi, vedeta a avut parte de un moment care a scos-o din minți: cineva i-a blocat mașina.

„O nesimțită fără margini”

Fiica regretatei profesoare Mioara Roman s-a enervat îngrozitor și și-a spus oful tot pe rețelele de socializare. „O nesimțită fără margini care m-a blocat fără să lase nr. de telefon… Ești o nesimțită, needucată. Later edit, era un domn de doi metri care era în piață. N-am sunat la poliție, am intrat în piață, am întrebat, erau cinci oameni în piață, deci m-a auzit, dar n-a zis nimic.

„Adică numele meu era problema, nu nesimțirea și lipsa crasă de minim de educație”

Nevasta era cu acest jeep și tot ea era nervoasă. N-am chemat poliția, deși puteam să fac asta. Nu a apreciat. L-a sunat pe bărbasu să-i spună. Ieși că e Oana Roman nervoasă. Adică numele meu era problema, nu nesimțirea și lipsa crasă de minim de educație.

El, deși auzise că am întrebat în piață, s-a făcut că nu aude și făcea liniștit cumpărături”, le-a spus Oana internauților. Într-un final, situația a revenit la normal, vedeta a reușit să urce în mașină și să-și vadă de drum. E o zi foarte importantă pentru Oana Roman și nimic nu trebuie să-i strice bucuria de a fi alături de unul dintre oamenii dragi sufletului său.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre