Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a tocat averea mamei. Ies la iveală detalii extrem de rușinoase din viața divei

Oana Zăvoranu a tocat averea mamei. Ies la iveală detalii extrem de rușinoase din viața divei
Oana Zăvoranu a început anul mai rău ca niciodată, iar procesul pe care-l are cu Victor Ilașcu, fostul manager al clinicii pe care o patronează, îi dă mari bătăi de cap.

Victor Ilașcu i-ar fi dat brunetei 10.000 de lei, bani pe care Oana Zăvoranu i-a cheltuit pe o vacanță de cinci stele în Mykonos alături de Alex Ashraf.

După ce Marioara Zăvoranu a trecut la cele veșnice, Oana a intrat în posesia unei averi considerabile și a trăit ca-n sânul lui Avram. Se pare însă că banii s-au dus, iar Querida a început să simtă acest lucru. Au început procesele și executările silite, iar partenerii de afaceri i-au făcut plângeri peste plângeri.

De parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns, presa a vorbit și de faptul că Alex i-ar fi pus coarne, făcându-i zile fripte vedetei. Anul trecut, Victor Ilașcu, fostul manager al clinicii pe care Oana o are a dat-o în judecată pentru a-și recupera suma de 10.000 lei. Bani pe care Oana i-ar fi dat în 2018 pentru o minunată vacanță în Mykonos, împreună cu Alex Ashraf.

Nu a fost stabilită o dată pentru recuperarea banilor

„Prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 București la data de 14.06.2022 sub nr. #####/299/2022, reclamantul ###### ###### ####### a solicitat instanței să dispună stabilirea judiciară a termenului de restituire a sumei de 10.000 lei și obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată.

În motivarea cererii, reclamantul arată că, în baza unor forte raporturi de amiciție, i-a acordat pârâtei prin virament, în contul acesteia de a ##### ####### ######## ####### S.A. un împrumut în valoare de 10.000 lei, aceasta susținând că urmează să folosească suma în cauză pentru acoperirea costurilor unei vacanțe personale în ###### – Mykonos.

Împrumutul nu a fost acordat în condițiile perfectării între părți a unui contract scris și, în considerarea raporturilor personale avute, nici nu au stabilit o dată scadentă determinată pentru rambursare, ci doar faptul că suma îi va fi restituită după ce pârâta ar fi făcut rost de resursele necesare.

Ulterior, pârâta i-a adresat telefonic mesaje scrise de recunoaștere a debitului, de mulțumiri adresate pentru acordarea împrumutului și promisiuni repetate (neonorate) în sensul restituirii care ar fi urmat să se realizeze în diverse intervale scurte de timp”, spun oamenii legii.

Oana Zăvoranu spune că banii au fost un cadou din partea „bunicului” Victor Ilașcu

Chemată în instanță, Oana Zăvoranu a susținut că Victor Ilașcu nu i-ar fi dat niciodată acești bani pentru a-i înapoia, ci a fost vorba de un cadou. „Pârâta a susținut în fața instanței că a primit suma de 10.000 lei de la reclamant pentru a organiza excursia în Mykonos, dar a considerat că suma nu a fost acordată cu titlu de împrumut.

Ci a reprezentat un dar făcut de către acesta pentru ea și soțul ei, având în vedere relațiile bune pe care le-au avut în acea perioadă, considerându-l pe reclamant ca pe un bunic. Totodată, reclamantul a depus, la solicitarea instanței, mesajele pe care le-a purtat cu pârâta, așa cum a menționat în cuprinsul cererii de chemare în judecată.

Alex, promisiuni peste promisiuni

Totuși, din dezbaterile părților în fața instanței, aceste mesaje au fost purtate între reclamant și soțul pârâtei, iar nu între cele două părți din dosar. Analizând conținutul acestor mesaje (file nenumerotate), instanța observă că soțul pârâtei i-a transmis câteva mesaje de mulțumire pentru ajutorul oferit (unul dintre ele datând din 17.12.2018), fără a specifica însă în ce a constat acest ajutor.

Ulterior, la data de 12.03.2019, 12.09.2019 și 1.11.2019, reclamantul a solicitat soțului pârâtei să îi transmită niște bani, fiind într-o situație financiară dificilă la acel moment, iar soțul pârâtei i-a răspuns că nu știe de unde, dar va face rost și se va gândi la o soluție, menționând într-un mesaj că a încercat să-i transfere suma de 4.000 lei, dar nu a reușit.

Victor Ilașcu nu se lasă

Iar în alt mesaj i-a spus că poate va efectua o tranzacție în cuantum de 6.000 lei, fără a indica alte detalii cu privire la aceste sume. În mesajul din data de 09.11.2019, reclamantul i-a transmis soțului pârâtei să nu uite că i-a acordat pârâtei suma de 10.000 lei când au plecat în ######.

Menționând că a ajutat cuplul la nevoie, că le-a făcut un bine, însă se arată dezamăgit de faptul că se află într-o situație dificilă și nu primește același ajutor”. Victor Ilașcu a făcut apel luna trecută și urmează ca instanța să ia decizia finală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre