Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, amenințată de Alex Ashraf. Palestinianul îi declară război lui Querida

Oana Zăvoranu, amenințată de Alex Ashraf. Palestinianul îi declară război lui Querida
Cu câteva zile în urmă, când s-a aflat că s-a despărțit de Oana Zăvoranu, Alex Ashraf a stat mut ca un pește. Dintr-o dată, și-a dat drumul la gură.

Alex Ashraf s-a ținut departe de toate problemele legat de mariajul cu Oana Zăvoranu. Acum însă a vrut să știe toată lumea cum stă situația.

Până să nu o cunoască pe Oana Zăvoranu, nimeni nu auzise de Alex Ashraf. După ce Querida a accepta să-i fie parteneră de viață lucrurile s-au schimbat și toată lumea spera că bruneta și-a găsit, în sfârșit, fericirea. N-a durat decât puțin, pentru că din nou Oana trece prin calvarul divorțului. Alex a preferat să tacă o perioadă, dar acum a făcut primele declarații, precizând că el este cel care nu și-a mai dorit să stea alături de vedetă, a înaintat divorțul și a plecat, lăsând totul în urmă.

„Am plecat doar cu hainele mele”

”Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele! ”, a declarat Alex Ashraf. Acesta a aăugat că o va duce pe Oana Zăvoranu în instanță, pentru a o trage la răspundere în privința acuzațiilor pe care i le-a adus.

Singura speranță a Oanei a rămas Dumnezeu

Părăsită și cu mari probleme financiare, Oana Zăvoranu mai are încredere doar în Dumnezeu. Ea speră că Divinitatea o va ajuta să se ridice și să le dovedească tuturor, încă odată, că este o femeie puternică, care reușește să treacă peste toate problemele, cu fruntea sus. ”Oricât de mare ar fi valul, nu-i mai înalt decât crucea”, este mesajul postat recent de Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zăvoranu știe că Dumnezeu nu o lasă… Sursă foto: Instagram

Carmen Harra trage un semnal de alarmă

Clarvăzătoarea Carmen Harrra, care i-a spus cu câțiva ani în urmă că mariajul cu palestinianul nu va funcționa, trage acum un nou semnal de alarmă. Aceasta susține că Oana trebuie să se ocupe în primul rând de banii lăsați de la mama sa, pentru că e posibil să îi piardă. „Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei.

Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării.

„Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală”

Important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare. (…) Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a declarat Carmen Harra, potrivit Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre