Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu nu depune armele în războiul cu influenserițele, deși legea îi poate veni de hac. Zăvo, un nou mesaj

Oana Zăvoranu nu depune armele în războiul cu influenserițele, deși legea îi poate veni de hac. Zăvo, un nou mesaj
Oana Zăvoranu a pornit un „război” împotriva creatorilor de conținut online din România. Mai întâi a luat toate „influencerele” la rost pe Instagram, iar acum pe canalul de YouTube. Se pare că acestea s-au simțit insultate de Zăvo și vor să o tragă la răspundere.

Oana Zăvoranu a postat pe canalul de YouTube primul episod din noua ei emisiune online, care se numește „Pe mine nu mă oprește nimeni”. În videoclipuri, bruneta va discuta despre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul online.

Oana Zăvoranu va avea de suferit din cauza insultelor

Se pare că Zăvoranca ar putea avea mari probleme din cauza emisiunii sale în care le critică pe influencerițe. Cristina ICH, Adelina Pestrițu, Anda Adam și Oana Roman au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru prejudicierea imaginii, după ce le-a atacat pe Instagram și YouTube.

„Observându-se o recrudescenta a faptelor care aduc atingere onoarei și demnității și, după caz, reputației unei persoane, legiuitorul a înasprit legislația aplicabilă în domeniu, oferind mult mai multe posibilități persoanei vătămate de a proba fapta ilicită. Și în acest context, s-a putut observa că instanțele judecatorești au început să devină din ce în ce mai aspre cu autorul faptei ilicite, tocmai pentru a descuraja și preveni, totodată, săvârșirea unor astfel de fapte reprobabile. Insulta și calomnia nu mai sunt pedepsite cu închisoare în codul penal, însă, daunele morale pot fi foarte mari”, a declarat avocatul Florin Pascu pentru Playtech.ro.

Oana Zăvoranu continuă cu atacurile

Cu toate acestea, Oana Zăvoranu continuă cu atacurile la adresa influencerițelor, și pe pagina ei de Instagram, acolo unde amenință că urmează mai multe videoclipuri despre „influencerițe mocangiste”.

https://www.youtube.com/watch?v=xxWBDZpqCY4

„Potole-vous, nebunelor! V-ați speriat? Păi, ce-am făcut mă, nene, mă? Nu sunteți voi alea care influențează vieți, șmecherele, bazatele? Hai să vă văd acum! Că dacă nu v-a plăcut pe caterincă, vă iau pe serioase! Mocangistelor, luați cu lămâie și fiți atente aici! Că abia m-am apucat! Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! Cause I am the real influencer! Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!”, a spus Oana Zăvoranu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre