Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Zăvoranu probleme grave și la clinică ei medicală! Pacientii fac scandal monstru și îi aduc acuzații șocante

Exclusiv. Oana Zăvoranu probleme grave și la clinică ei medicală! Pacientii fac scandal monstru și îi aduc acuzații șocante
Pacienții care mergeau să se trateze la clinica Oanei Zăvoranu nu știu cum să-și rezolve problemele. Spitalul a fost închis.

Pacienții care se tratau la clinica Oanei Zăvoranu sunt cu nervii la pământ. Oamenii nu au fost anunțați că spitalul se va închide.

Pacienții care s-au tratat la Clinica One Life a Oanei Zăvoranu pare că au fost lăsați de izbeliște. Oamenii spun că fără să fie anunțați, au ajuns la instituția spitalicească și au văzut că toate ușile sunt închise. Aceștia susțin că nici la telefon nu le răspunde nimeni și nu știu dacă se va redeschise, pentru că nu li s-au dat nici un fel de informații. Disperați, oamenii și-au vărsat năduful pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu a închis clinica fără să-și anunțe pacienții

„Avem carduri de sănătate de recuperat”

„Bună ziua, aveți închisă clinica, fără nici un fel de program pentru această închidere. La telefon nu răspunde nimeni, avem carduri de sănătate de recuperat. Stau oamenii pe la ușă, nu primesc interpretările de peste două săptămâni. Ne spuneți și nouă când deschideți? Cardurile de sănătate ne sunt necesare”, au spus unii pacienții.

„Oana Zăvoranu, crezi că se poate totuși ca cineva să răspundă la un telefon, mail, să comunice pe ce perioadă e închisă clinica? Avem carduri de sănătate de ridicat, interpretări de primit, nu venim de drag la clinică. Nu e posibil să puneți un astfel de anunț și gata… totul în aer”, se plâng oamenii disperați. De asemenea, pacienții sunt supărați și spun că Oana Zăvoranu le-ar șterge mesajele.

Pacienții vor să-și recupereze cardurile de sănătate

Pentru ce și-a deschis Oana Zăvoranu clinica

După ce mama lui Alex Ashraf a trecut la cele veșnice, Oana Zăvoranu a explicat că instituția spitalicească a fost deschisă în special pentru soacra sa, care era foarte bolnavă. Cele două femei s-au înțeles foarte bine, iar Oana a considerat-o ca fiind mama pe care nu a avut-o niciodată.

„Unul din motivele pentru care am deschis clinica medicală, o spun în premieră, a fost decesul soacrei mele, a murit la numai 47 de ani, a murit de cancer. Da, mama lui Alex. O femeie minunată. Nu am spus, nu a ştiut nimeni. Nu am vrut să întristăm pe nimeni”, a povestit Oana Zăvoranu la „Xtra Night Show”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre