Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu face imposibilul să iasă basma curată din dosarul de șantaj. Cum s-a îmbrăcat la primul termen de judecată al procesului pe fond

Oana Zăvoranu face imposibilul să iasă basma curată din dosarul de șantaj. Cum s-a îmbrăcat la primul termen de judecată al procesului pe fond
Problemele din ultima perioadă au acaparat-o pe Oana Zăvoranu, bruneta încercând să scape cât mai repede și să răsufle ușurată.

A avut loc primul termen al procesului pe fond în dosarul de șantaj la adresa medicului Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Clinic Colțea.

Potrivit informațiilor oferite de ziare.com, Oana Zăvoranu a atras privirile cu ținuta pe care a purtat-o la proces. Vedeta a optat pentru un halat kaki, cizme până la genunchi și o pereche de ochelari de soare supradimensionați. Ea a venit alături de soțul Alex Ashraf, care a ales o pereche de pantaloni ce i-au lăsat gleznele la vedere.

Querida și partenerul de viață s-au așezat cuminți în ultima bancă a sălii Secției a II-a Penală și au așteptat două ore până le-a venit rândul. Întrucât Oana Zăvoranu nu a avut avocat, în doar cinci minute instanța a amânat cauza pentru data de 19 iunie.

Oana Zăvoranu are o nouă „clientă”. O face praf
Situația se complică pentru Oana Zăvoranu

Medicul Ioan Bogdan Furtună, obligat să semneze pentru o datorie de 800.000 de euro pe care nu a avut-o

Potrivit documentului citat, Oana Zăvoranu, ajutată de avocatul Ionuț Silviu Călin l-au determinat pe medicul Ioan Bogdan Furtună să semneze pentru o datorie de 800.000 de euro pe care nu o avea. Acesta a acceptat sub amenințarea că vor fi dezvăluite detalii compromițătoare despre el.

„S-a reținut ca situație de fapt că, în calitatea sa de acționar majoritar al S.C. One Life S.R.L., inculpata Zăvoranu Ioana în perioada 08.04.2021- 23.04.2021, în contextul negocierii privind încheierea unui contract de tranzacție cu persoana vătămată pentru acoperirea unui pretins prejudiciu cauzat de persoana vătămată în cuantum de 800.000 euro societății One Life SRL pe perioada în care aceasta a fost administratorul societății, având sprijinul inculpatului Călin Ionuț Silviu (avocat al inculpatei) pe care l-a mandatat să negocieze încheierea tranzacției menționate mai sus, a constrâns persoana vătămată Furtună Ioan Bogdan.

Oana Zăvoranu se roagă să aibă noroc la proces…

Prin exercitarea de presiuni psihice, ce au constat în conținutul postărilor acesteia de pe rețeaua de socializare Facebook din datele de 20.04.2021 și 21.04.2021, precum și în intervenția televizată din cadrul emisiunii Ediție specială a postului de televiziune Romania TV, din data de 23.04.2021, în care se arată aspecte denigratoare referitoare la persoana vătămată privitor la săvârșirea unor fapte de natură penală de către aceasta, acte ce au fost exercitate în scopul obținerii pentru sine a unui folos material în mod injust în cuantum de 240.000 euro.

Presiuni psihice asupra lui Furtună Ioan Bogdan

Activitatea infracțională a inculpatului Călin Ionuț Silviu a constat în aceea că a constrâns persoana vătămată Furtună Ioan Bogdan, prin exercitarea de presiuni psihice care au constat în faptul că, sub pretextul unui posibil prejudiciu cauzat de persoana vătămată Furtună Ioan Bogdan, pe perioada în care aceasta a fost administratorul One Life S.R.L, firmă în care inculpata Zăvoranu Ioana deține calitatea de acționar majoritar,

Querida nu mai scapă de probleme

va fi formulată plângere penală împotriva persoanei vătămate care va avea ca rezultat sigur condamnarea persoanei vătămate și suspendarea dreptului la liberă practică, precum și că vor fi date în vileag în mass media aspecte denigratoare pentru persoana vătămată de natură să îi compromită acesteia imaginea, dar și aptitudinea de a fi aleasă într-o funcție publică”, se arată în documentul citat de ziare.com.

Cu zece ani în urmă, Oana Zăvoranu s-a judecat cu vrăjitoarele Melissa și Vanessa cărora le-a dat un autoturism și un apartament ca să-i alunge blestemele pe care spunea că le are asupra ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre