Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, procese peste procese. Problemele parcă nu se mai termină pentru brunetă

Oana Zăvoranu, procese peste procese. Problemele parcă nu se mai termină pentru brunetă
Ultimii ani au fost complicați pentru Oana Zăvoranu, care pare că s-a băgat în tot mai multe probleme. Ce are acum pe suflet.

Dacă în unele dintre procese Oana Zăvoranu a demonstrat că are dreptate, în altele e mai greu decât și-ar fi imaginat. Unul dintre acestea este procesul pe care îl are cu Oana Roman. Magistrații au luat decizia la care nu s-ar fi așteptat.

O perioadă Oana Roman a stat liniștită și nu a dat curs discuțiilor create de Oana Zăvoranu, dar când n-a mai suportat, fiica lui Petre Roman i-a deschis proces pentru că a denigrat-o pe rețelele de socializare. Oana Roman a câștigat, iar instanța a obligat-o pe Querida să-i plătească acesteia și dauna morale în valoare de 25.000 de euro. Și să șteargă absolut orice rând unde ar fi denigrat-o. Doar că decizia instanței nu a fost una definitivă, iar bruneta putea să facă apel în termen de 30 de zile.

Magistrații au decis să admită declarația de abține formulată de judecător

Pe Portalul Instanțelor de Judecată apar informații noi privind acest proces, care se află în stadiul de apel, dar procesul nu va putea avea loc. Judecătorul care a pronunțat acea încheiere nu va putea să judece apelul, recursul, contestația în anulare sau revizuire și nici trimiterea spre rejudecare.

Oana Zăvoranu, procese peste procese

Ca atare, completul de judecată în acest proces va trebui să fie schimbat. „Solutia pe scurt: Admite declaraţia de abţinere formulată de dl judecător Cătălin Axînti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 22.01.2024”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Alex Ashraf a renunțat la procesul de divorț

Oana Zăvoranu a avut probleme în dragoste, iar anul trecut Alex Ashraf a decis să pună punct căsniciei cu vedeta și bruneta s-a trezit într-un alt proces. Cei doi au stat despărțiți o perioadă, dar lucrurile s-au reglat și s-au împăcat și, lucrurile par foarte bune. Cel puțin așa vrea să arate Oana Zăvoranu pe contul de socializare unde nu mai contenește să-i spună soțului cât de mult îl iubește.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre