Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la porci înainte de Paște

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la porci înainte de Paște
De când s-au împăcat, în urma episodului turbulent în care Querida voia să divorțeze după ce l-a prins cu alta, Oana și Alex fac tot ce pot pentru a fi fericiți. Ei insistă să le arate și celorlalți cât de bine o duc.

În timp ce se străduiește să își vândă garderoba de lux nefolosită, Oana Zăvoranu a evadat cu Alex Ashraf, înainte de Paște. Ei au ajuns la porci, dar întâlnirea cu animalele nu a înspăimântat-o pe Oana ci, din contră, a bucurat-o.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au evadat de Paște în Maramureș (Instagram)

Cei doi soți care par că se iubesc mai mult ca niciodată, au plecat într-o mini vacanță de Paște în Maramureș. Se bucură de natura înverzită, dar și de prietenii lor apropiați care le sunt alături în această escapadă. Oana Zăvoranu a și postat, vineri, că este în „Maramu” și a dezvăluit în imaginile surprinse cât de frumoase sunt meleagurile pe care se plimbă romantic alături de soțul ei iubit. De altfel, ea și Alex Ashraf nu au ratat ocazia de a se fotografia îmbrățișați și împreună, în natură.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la porci

În Vinerea Mare, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la porci. În periplul lor au dat și peste o mini grădină zoologică, cu animale sălbatice românești. Pentru Oana, atracția sublimă au fost porcii. Înconjurate de gard, mai multe familii de porci mistreți râmau în pământ, spre deliciul audienței. Erau și mulți pui printre ei. curajoasă, Oana Zăvoranu s-a apropiat de gard și chiar a încercat să hrănească din mână animalele sălbatice. Aceasta pare a fi prima vacanță pe care ea și soțul ei o fac împreună, după marea lor împăcare

Anul trecut a fost unul turbulent pentru căsnicia Oanei Zăvoranu și a lui Alex Astraf, totul culminând cu plecarea bărbatului de acasă. aceasta a fost urmată de implorarea iertării, în genunchi, la televiziune, în direct, într-o emisiune cu mare audiență. După ce și-a contactat avocații, ca să divorțeze, în final, Oana s-a lăsat înduplecată și a trecut peste pasiunea vremelnică pe care bărbatul ei o făcuse pentru o videochatistă.

După împăcare, cei doi au continuat să își laude povestea de dragoste în public, iar Oana s-a lansat într-o nouă afacere, devenind creatoare de modă. Ea a lansat propriul brand de haine. În plus, pentru că are prea multă garderobă, a decis să vândă hainele pe care nu le mai îmbracă, și și-a delegat asistenta să se ocupe de tranzacții.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre