Ornamentul din bradul de Crăciun care atrage bogăția în casă este o frunză la îndemâna oricui. Dafinul se folosește din cele mai vechi timpuri pentru a da gust mâncărurilor, dar iată ce se va întâmpla dacă îl veți pune ca ornament și în bradul de Crăciun.
Anul acesta, pe lângă celebrele globuri și ornamente pentru Crăciun, specialiștii în Feng Shui vă sfătuiesc să folosiți și foi de dafin, pentru că va umple casa de energie pozitivă, dar va aduce și abundență. Foile de dafin se pot pune în coronițe sau ghirlande sau le puneți pune direct pe ramurile bradului. Sau, de ce nu, chiar în vârful bradului, pentru că reprezintă victoria și simbolizează un nou început. Nu în ultimul rând, frunzele de dafin se pot așeza și la baza bradului sau în jurul suportului acestuia pentru ca abundența să rămână în casă.
Portocalele sunt aducătoare de noroc
Pe vremuri, bătrânii puneau în brazii de Crăciun și micuțe portocale. Acestea sunt considerate norocoase și aducătoare de bogăție, tocmai pentru că seamănă cu monedele. Așadar, cu cât bradul va avea mai multe portocale, cu atât veți fi mai norocoși.
Ce plante să puneți în casă pentru a avea noroc în 2024
Pe de altă parte, specialiștii vă recomandă să puneți în casă anumite plante, pentru a avea un 2024 fabulos. Numărul unu pe listă este Pachira Aquatica, cunoscut și ca Arborele banilor. Întotdeauna un cadou excelent pentru persoanele care își încep afacerile. În Feng Shui, această plantă aducătoare de noroc și avere este și mai eficientă atunci când este plasată în „colțul bogăției” din casă.
Acesta se află la sud-est de orice cameră, birou sau grădină. Iar pentru a găsi acest colț al bogăției Feng Shui trebuie să stați în centrul casei cu o busolă. Nordul este considerat colțul secundar al bogăției Feng Shui. De asemenea, se știe că orhideele au capacitatea unică de a aduce noroc în dragoste și în casă. Dintre toate orhideele, cea albastră este cea mai atrăgătoare. Nu uitați nici de busuioc, care are proprietăți de purificare, alungă energiile negative și ucide bacteriile, trezind totodată și pasiunea.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook