Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson a regăsit iubirea în brațele bodyguard-ului

Pamela Anderson a regăsit iubirea în brațele bodyguard-ului
Pamela Anderson a regăsit iubirea și se simte foarte bine în brațele unui bărbat puternic, care o protejează zi și noapte.

Fosta vedetă din Baywatch se întâlnește cu bodyguard-ul ei la câteva luni după despărțirea de Jon Peters. De fapt, e impropriu spus „se întâlnește”. Cei doi au deja o viață de cuplu, împreună. După celebra căsătorie de 12 zile cu Jon Peters, Pamela Anderson s-ar fi mutat cu nimeni altul decât bodyguard-ul ei.

Fosta vedetă Baywatch în vârstă de 53 de ani ar fi legată romantic de Dan Hayhurst, nimeni altul decât cel pe care l-a angajat ca să o protejeze. O sursă apropiată cuplului spune că au ieșit împreună din pandemie și au început să se întâlnească la scurt timp după ce vedeta s-a despărțit de Peters în februarie, când a început pandemia COVID-19 în America de Nord.

pamela anderson
pamela anderson

„Este foarte fericită”, a declarat sursa pentru presa. „Și au fost împreună în timpul izolării.  Este foarte fericită și el a ajutat-o ​​să-și aranjeze casa de pe insula Vancouver”, mai scrie Fox News,citând aceeași sursă din anturajul divei blonde.

Ultima știre despre Pamela Anderson a fost în februarie, când s-a aflat de căsătoria secretă de pe plaja din Malibu, California, ca apoi, la nici două săptămâni, ea și Peters să se despartă. „Viața este o călătorie și dragostea este un proces”, a spus Pamela Anderson într-o intervenție la Fox News.

Dorința secretă a fostului iepuraș Playboy

Deși a trecut de jumătate de veac de viață, Pamela Anderson e în continuare o apariție incredibilă. Pe numele său completa Pamela Denise Anderson, ea este o actriță, sex symbol, manechin, producătoare de televiziune americano-canadiană. Anderson este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P..  De asemenea, a fost aleasă „Playmate of the Month” pentru revista Playboy din februarie 1990.

La scurt timp după despărțirea de Jon Peters, actrița dezvăluia că ar vrea să se mai mărite măcar o dată în viața ei, înainte de a muri. „Doar o dată. Doar o dată, te rog, Doamne. Doar o singură dată! Am fost măritată de trei ori. Oamenii cred că am fost căsătorită de 5 ori. Nu știu de ce. Am fost măritată cu Tommy Lee, am fost măritată cu Bob (Kid Rock – n.red.) și cu Rick (Salomon – n.red.). Asta-i tot. Trei căsnicii. Știu că e mult, dar e mai puțin de 5”, a spus Pamela.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre