Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson l-a întrecut pe prințul Harry la dezvăluiri șoc. Iată prin ce abuzuri sinistre a trecut

Pamela Anderson l-a întrecut pe prințul Harry la dezvăluiri șoc. Iată prin ce abuzuri sinistre a trecut
Rămâne una dintre cele mai frumoase din lume, dar a strâns în suflet multe povești tulburătoare pe care Pamela Anderson s-a decis să le spună tuturor.

În noul documentar „Pamela, a love story”, care va fi lansat pe Netflix pe data de 31 ianuarie, Pamela Anderson spune lucruri uluitoare.

Blonda nu poate uita nici acum perioada copilăriei, când timp de câțiva ani a fost molestată de bona ei. Femeia în care părinții vedetei au avut încredere oarbă a abuzat-o sexual până la vârsta de opt ani, iar Pamela era atât de disperată să scape încât s-a gândit chiar să o omoare.

Traumatizată de bonă, ea s-a gândit că va putea scăpa de chinul la care era supusă, dacă o înjunghie în inimă cu un pix în formă de acadea. Din fericire, planul nu a fost dus la bun sfârșit, însă n-a trecut prea multă timp și bona a murit în urma unui accident.

„Am încercat să o ucid și am încercat să o înjunghii în inimă cu un pix în formă de acadea”

„Aveam o bonă și părinții mei credeau că este grozavă deoarece aducea tot timpul cadouri. Dar mă molesta. Au fost trei sau patru ani de abuz. Întotdeauna îmi spunea să nu le zic părinților. Am încercat să îmi protejez fratele de ea. (…)

Am încercat să o ucid și am încercat să o înjunghii în inimă cu un pix în formă de acadea, după care i-am spus că vreau să moară. Și apoi, a doua zi, a murit într-un accident de mașină. (…) Eram sigură că eu am făcut-o pentru că i-am dorit moartea și ea a murit”, a afirmat Pamela Anderson, citată de The Mirror.

„Mă gândeam că trebuie să părăsesc insula”

De asemenea, Pamela a povestit și cum a trăit momentele în care a fost abuzată sexual. Vedeta a povestit că prefera să-și părăsească trupul și să-și creeze propria lume pentru a uita de nenorocirile prin care trecea. „Când acele momente traumatizante se întâmplau, îmi părăseam trupul și pluteam departe și îmi cream propria lume.

Mă gândeam că trebuie să părăsesc insula”, a povestit actrița, care susține că cei mai fericiți ani din viața ei au fost cei petrecuți alături de fostul soț, Tommy Lee.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre