Simona Ionescu / Redactor Șef

Panică în Corfu! Defecțiunea unui Jeep face ca vacanța lui Mircea Badea și Carmen Brumă să devină un coșmar

Panică în Corfu! Defecțiunea unui Jeep face ca vacanța lui Mircea Badea și Carmen Brumă să devină un coșmar
Mircea Badea, în vârstă de 50 de ani, și soția sa, Carmen Brumă, în vârstă de 47 de ani, au avut o experiență neplăcută pe parcursul unei vacanțe pe insula Corfu din Grecia. Familia a avut parte de un incident rutier îngrijorător.

Cei doi, împreună cu copilul lor, au fost implicați într-un accident în timp ce se aflau la volanul unui Jeep Wrangler închiriat de la agenția Olympus.

Într-o postare pe Instagram, Mircea Badea a detaliat că, deși accidentul s-a soldat doar cu o tamponare ușoară, situația putea deveni extrem de gravă. Incidentul a avut loc într-o localitate aglomerată, unde, în momentul virajului la dreapta, bara de direcție a vehiculului s-a rupt. Această defecțiune a împiedicat mașina să vireze corespunzător, provocând o pierdere de control asupra direcției. Badea a relatat că a încercat să frâneze la timp, dar jeep-ul a continuat să meargă drept, lovind un alt vehicul care circula din sens opus.

Mircea Badea a exprimat pe Instagram cât de aproape au fost de o tragedie, subliniind că, dacă accidentul ar fi avut loc într-o zonă cu pietoni sau pe serpentine, consecințele ar fi fost mult mai grave.

,,Imagineaza-ti ca esti la volan in insula Corfu. In spate este copilul. Tocmai ai inchiriat un Jeep Wrangler de la agentia Olympus din hotelul in care stai, @grecotelcostabotanica. Esti pe strada intr-o localitate aglomerata: pietoni, masini. Mergi drept, cu strada. Urmeaza curba la dreapta. Virezi. Volanul vireaza, masina nu. Virezi mai tare. Masina continua drept. Apesi la disperare frana. Din fericire, nu s-a intamplat o tragedie. Doar o tamponare usoara, cu un vehicul din sensul celalalt. Dar de ce asa ceva?! Uita-te la film: s-a rupt bara de directie de la masina!!!!!!!!! Daca erau pietoni fix acolo? Daca eram pe serpentine in afara localitatii? ‘’ a povestit Mircea Badea.

Mașina defectă, închiriată de Mircea Badea de la o agenție din Corfu

Carmen Brumă povestește despre riscurile defecțiunii mașinii închiriate pe Insula Corfu

Carmen Brumă a confirmat pe InstaStory că atât ea, cât și familia sunt bine, dar a reamintit riscurile imense asociate incidentului. Aceasta a povestit că au închiriat mașina de la o firmă recomandată de hotelul la care erau cazați. Deși inițial părea în regulă, vehiculul avea o defecțiune gravă.

Brumă a explicat că au condus pe serpentine și pe drumuri asfaltate din Grecia, nu pe teren accidentat, și că defecțiunea direcției a cedat chiar pe serpentine, când aveau doar 20 km/h. Din fericire, accidentul s-a soldat cu o tamponare ușoară cu o altă mașină închiriată, care circula din sens opus. Nu au solicitat despăgubiri și nici un au cerut banii înapoi, iar poliția și mecanicii care au venit să ridice mașina pe platformă au confirmat că aceasta avea defecțiuni tehnice majore.

„Am avut un accident ușor, suntem bine, dar se putea termina groaznic și nu din vina noastră,” a spus Brumă.

Cealaltă mașină implicată în accidentul cu Mircea Badea

Defecțiunea vehiculului a fost punctul central al îngrijorării, Mircea Badea și Carmen Brumă subliniind importanța verificării tehnice riguroase a mașinilor de închiriat înainte de a porni la drum.

În ciuda accidentului ușor, cei doi au fost conștienți de gravitatea potențială a situației și au dorit să tragă un semnal de alarmă pentru alții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre