Simona Ionescu / Redactor Șef

Pantofii de suflet ai lui Meghan Markle. Ducesa adoră încălțămintea sustenabilă

Pantofii de suflet ai lui Meghan Markle. Ducesa adoră încălțămintea sustenabilă
Oricărei femei i-ar plăcea să se încalțe măcar o zi cu pantofii lui Meghan Markle și să arate impecabil.

De când a devenit iubita prințului Harry, Meghan a reușit să aducă un aer sofisticat în alegerile sale privind încălțămintea, optând pentru modele cu adevărat senzaționale.

Meghan, mereu îndrăgostită de adidași

Îndrăgostită de adidași

Specialiștii care au studiat-o pe Meghan au remarcat, dincolo de toate, pantofii go-to, care au purtat-o prin multe apariții și evenimente speciale, cum ar fi multiplele sale perechi de pantofi Aquazzura. Ca să nu mai vorbim de mărcile mai mici pe care le preferă, inclusiv Sarah Flint. Și cine ar putea uita înclinația Ducesei de Sussex pentru încălțămintea sustenabilă, așa cum reiese din alegerea de a purta adidași Rothy’s și Veja.

Întotdeauna adidași!

Meghan a început să poarte perechea superbă de pantofi Manolo BB Pumps în timpul logodnei sale. Iar de atunci a fost văzută de nenumărate ori încălțată cu acest model, inclusiv la nunta prințesei Eugenie, pentru care i-a asortat cu rochia Givenchy, dar și la Jocurile Invictus de la Haga din 2022.

Cât privește dragostea pentru mărcile de încălțăminte sustenabilă, a fost evident atunci când a purtat adidașii Veja Esplar Low în timp ce vizita Sydney în octombrie 2018, stârnind o creștere a interesului pentru acest pantof.

Acest model este și preferatul lui Kate

Ce au în comun Meghan și Kate

Meghan are ceva în comun cu prințesa de Wales: un model de pantofi. Ducesa de Sussex a purtat o versiune din catifea oxblood a pantofului stiletto în timpul unei vizite în Irlanda de Nord în primăvara anului 2018. La rândul său, Kate Middleton a purtat pantoful cu toc nude de mai multe ori, inclusiv la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Pantofi din plastic reciclat

Pantofi din plastic reciclat

Atunci când ducesa Meghan a purtat pantofii drepți sustenabili de la Rothy (care sunt fabricați din plastic reciclat) în timpul unei vizite oficiale în Australia, în octombrie 2018, a început o adevărată nebunie pentru acest tip de încălțăminte. Ea a optat pentru un model similar, The Merino Point de la Rothy, țesut dintr-un amestec de fibre de plastic reciclat și lână merinos, semnătura brandului, în Canada, în 2020, de Ziua Îndrăgostiților.

Fană a brandului Aquazurra

Fană a brandului Aquazurra

Meghan este o fană declarată a Aquazurra și a purtat multe dintre modelele lor de-a lungul anilor. Pentru anunțul de logodnă cu prințul Harry din noiembrie 2017, Markle a ales o pereche de pantofi Aquazzura din piele întoarsă nude cu partea din față încrucișată, un stil care-i place mult.

În viața ei pre-regală, pantofii au apărut chiar și pe Instagramul personal al lui Meghan, acum dispărut, în postări OOTD. I-a scos din nou la iveală pentru o apariție de revenire în ianuarie 2019, în timp ce era însărcinată cu primul ei copil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre