Simona Ionescu / Redactor Șef

Parada modei cu fiul comentatorului Cristian Ţopescu. Primește zeci de mii de euro de la televiziunea națională

Parada modei cu fiul comentatorului Cristian Ţopescu. Primește zeci de mii de euro de la televiziunea națională
Fiul părinților săi, Sebastian Felix Țopescu ajunge anul acesta să aibă propria emisiune la Televiziunea Națională. TVR, unde mama sa face parte din Consiliul de Administrație, îi dă pe mână un buget de aproape 60.000 de euro.

Sebastian Felix Țopescu, fiul celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu și al văduvei acestuia, Christel Ungar Ţopescu, coordonatoarea emisiunii de limbă germană din cadrul TVR și membru în Consiliul de Administraţie al Societății Române de Televiziune, va avea propria emisiune la postul național.

Sebastian Felix Țopescu: „Azi sunt stilist”

Fiului regretatului Cristian Ţopescu are 24 de ani și spune „azi sunt stilist” după cum se promovează pe rețelele de socializare. De asemenea, e fashion editor la 33 Magazine ( o revistă online fondată de Mira Postolache) și manager cultural la Fguck Magazine (publicație care are drept motto „We give a 𝘍𝘎*𝘒 ** provoking thought + joy”).

El a apărut prima dată la televizor anul trecut, în toamnă, la Chefi la cuțite, de la Antena 1. Încă din adolescență a vrut să își facă propria carieră, dincolo de renumele părinților săi celebri. „Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu.

Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel. (…) Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a spus Sebastian Țopescu, la Antena 1.

Creatorul de vise va intra în grila de primăvară

Conmform Pagina de media, emisiunea lui Sebastian Felix Țopescu de la TVR, care va fi difuzată  pe TVR 1, TVR Internaţional şi pe platforma TVR Plus, va avea 11 episoade, și beneficiază de un buget de aproape 60.000 de euro. Asta înseamnă un scor de peste 5.000 de euro per emisiune.

Noul format se numeşte Creatorul de vise, show-ul urmând să intre în grila de primăvara a postului public. Emisiunea este dedicată publicului tânăr, consumator de online şi bazată pe visele neîmplinite ale starurilor, în contextul în care, contul de Instagram al tinerei viitoare vedete de televiziune este urmărită de puțin peste 3,800 de persoane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Felix Țopescu (@bastioji)

Libertatea a extras din nota de fundamentare pentru emisiunea Creatorul de vise, aprobată şi semnată de Carla Tompea, producător general al SRTv: „Ne dorim un prezentator ancorat în această zonă, de creator de conţinut online, care să atragă un alt segment de public la TVR1 şi să realizeze un program de televiziune, completat de o succesiune de postări online.

Din tot ceea ce a realizat până acum şi datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are în zona de online, cel mai potrivit pentru rolul de gazdă a emisiunii este Sebastian Felix Ţopescu”.

Cum se împarte bugetul emisiunii care va avea și o echipă de PR și promovare

11.000 de euro pentru Sebastian Felix Ţopescu

4.400 de euro pentru scenarist

3.300 de euro pentru plata publicului participant în studio

2.200 de euro pentru invitaţii noului show TV

Producătorul emisiunii va încasa şi el un salariu de 3.000 de euro

Vedete care ar putea apărea în noul show, potrivit proiectului

Trei vedete de la TVR: Iuliana Tudor, Virgil Ianţu şi Liana Stanciu

Vedete care au exclusivitate cu anumite trusturi media: Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Delia au contracte cu Antena TV Group

Pavel Bartoş, Andi Moisescu, Joseph Hadad sau Smiley, cu Pro TV

Pe listă mai apar Andreea Marin, Alexandra Stan, Simona Halep, David Popovici, Iulia Albu, Zarug, Răzvan Fodor, Horaţiu Mălăele, Catrinel Menghia, Loredana Groza, Maia Morgenstern, Marius Manole sau Carmen Tănase.

Sursa foto: Instagram, Adevărul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre