Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton, mesaj pentru bunicii care au dezmoștenit-o. Fotografii de colecție din arhiva familiei

Paris Hilton, mesaj pentru bunicii care au dezmoștenit-o. Fotografii de colecție din arhiva familiei
Deși a fost dezmoștenită cu aproape două decenii în urmă de către bunicul ei, Paris Hilton nu i-a uitat nici pe el, nici pe bunica sa. Starleta a vorbit recent, cu melancolie și dor, despre bunicii ei, ocazie cu care a împărtășit cu fanii și câteva fotografii de colecție din arhiva familiei.

Familia Hilton a devenit celebră datorită faimosului lanț hotelier de lux care îi poartă numele. Fondatorul imperiului a fost Conrad Hilton, care l-a numit succesor pe cel de-al doilea fiu al său, Barron. Acesta din urmă s-a căsătorit în 1947 cu cea care avea să îi fie soție toată viața: Marilyn June. Cei doi au avut împreună opt copii, care le-au dăruit cincisprezece nepoți. Printre aceștia se numără și Paris Hilton.

Și deși Barron a dezmoștenit-o pe vedetă din cauza stilului de viață care nu făcea cinste familiei, aceasta nu uitat nici de el, dar nici de Marilyn, de care-și amintește mereu cu lacrimi în ochi. 

Marilyn și Barron Hilton
Foto: Instagram Paris Hilton

Paris este mama a doi copii, Pheonix, în vârstă de 1 an și London, 4 luni, pe care îi are cu antreprenorul și scriitorul american Carter Reum. Cei doi sunt fericiți împreună și pare că maternitatea îi priește vedetei, care strălucește de când a devenit părinte. Recent, Paris a împărtășit pe Instagram o serie de imagini cu bunicii ei paterni, care sunt mereu în gândurile ei, după cum a mărturisit chiar ea. 

Paris și-a numit fetița după bunica paternă

Paris alături de bunica ei, pe vremea când era o fetiță cu bucle aurii
Foto: Instagram Paris Hilton

Pozele din arhiva familiei o înfățișează pe bunica starletei, Marilyn June, dar și pe Barron, soțul acesteia și bunicul lui Paris. În fotografii apare și vedeta, pe vremea când era doar o fetiță cu bucle aurii: “Numele mijlociu al fetiței mele, London, este Marilyn, în onoarea frumoasei mele bunici 💞 

Am purtat mereu o bucată din ea în inima mea de când a plecat, iar acum simt că am o parte din ea cu mine în micuța mea fiică 😇💖🥺”, a scris Paris Hilton în dreptul fotografiilor, care au fost apreciate de peste 156.000 fani. 

Fundație în memoria lui Marilyn Hilton 

Marilyn Hilton a suferit de scleroză multiplă pe durata mai multor decenii.
Foto: Instagram Paris Hilton

Mamă a opt copii și membru proeminent al familiei Hilton timp de aproape 57 de ani, Marilyn a suferit de scleroză multiplă timp de decenii. Cu toate acestea, a rămas pozitivă și veselă, așa cum și-o amintesc și nepoții ei. În memoria sa familia a deschis o fundație care îi ajută pe cei care luptă cu această afecțiune cruntă. 

„Familia noastră este foarte conștientă de provocările cu care se confruntă o persoană care trăiește cu scleroză multiplă severă”, spune Steven Hilton, nepotul lui Marilyn. „Când cineva iubit este afectat de scleroză multiplă, îți deschide inima către suferința prin care trec alții”, este mesajul transmis de familie pe site-ul oficial al fundației. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre